Seat Alhambra primeşte facelift. Este cu 15% mai economicos

Autor: Andrei Ştirbu 16 apr. 2015 Știri auto

Despre mai noul Seat Alhambra este bine să ştii că este mai eficient (din punct de vedere al puterii şi al consumului) cu până la 15% decât modelul anterior – asta mulţumită motoarelor Euro 6 care îi alcătuiesc gama. 

Animat de motorul TDI de 2,0 litri, de exemplu, Alhambra poate atinge un minim de consum de 4,9 l/100 km (cu emisii  de CO2 de 130 g/km). Versiunile de putere pentru TDI-ul de 2,0 litri sunt de 115, 150 şi 184 CP, în timp ce motoarele pe benzină produc 150 (1.4 TSI) şi 220 CP (2.0 TSI).

Pentru cei care vor tracţiune integrală, Alhambra 4DRIVE este disponibil cu TDI-ul cu 150 CP. Iar transmisia automată DSG este disponibilă pe aproape toate motorizările (cu excepţia dieselului entry-level). 

Test cu Seat Alhambra

Pe partea de infotainment, Alhambra primeşte ecranul tactil cu display high resolution, iar Multi-Collision Brake devine dotare standard. Pe partea de confort şi siguranţă, Alhambra se laudă cu DCC (Adaptive Chassis Control), sistemul care are grijă ca amortizoarele să se adapteze în timp real, pentru a face faţă cu brio condiţiilor de drum.

Fără îndoială, cele mai vizibile schimbări sunt cele de la exterior. Poziţiile cu tehnologie LED, jantele noi, noul logo de pe grilă sunt menite să-ţi indice faptul că Alhambra s-a înnoit un pic. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide