Seat Tarraco primește cutie automată pe versiunea cu motor 1.5 TSI. Când apare modelul plug-in hibrid? GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 26 nov. 2019 Știri auto

Seat adaugă o nouă versiune de motorizare la gama SUV-ului său Tarraco. Mai exact, unitatea 1.5 TSI cu tracțiune integrală va fi disponibilă cu transmisia automată DSG cu șapte trepte.

GALERIE FOTO

Iubitorii lui Tarraco nu au avut până acum opțiunea unei transmisii automate pe modelele FWD (4×4) în corelație cu motorul TSI de 1,5 litri pe benzină. Seat a remediat acest lucru oferind o transmisie cu șapte viteze cu dublu ambreiaj, aceeași folosită pe varianta AWD 4Drive.

Puterea unității TSI de 1,5 litri rămâne aceeași – 147 CP și 250 Nm cuplu între 1.500 și 3.500 rpm. Performanța ar trebui să fie adecvată pentru un SUV de această dimensiune, Seat anunțând un sprit de la 0-100 km / h în 9,5 secunde și o viteză maximă de 198 km / h.

Noua variantă Seat Tarraco va deveni disponibilă atât pentru nivelurile de echipare Style cât și Xcellence, iar apoi clienții vor putea comanda și opțiunea cu șapte locuri.

La scurt timp după lansarea noului model 1.5 TSI, Seat va oferi modelul sportiv FR la începutul anului viitor, precum și o versiune hibridă plug-in în a doua jumătate a lui 2020.

Versiunea PHEV a Tarraco, care va fi primul model hibrid plug-in al mărcii, va fi alimentată de o combinație a unui motor TSI de 147 CP de 1,4 litri cu un motor electric de 114 CP, oferind 241 CP și 400 Nm cuplu, precum și o autonomie electrică de până la 50 km.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide