Secretar de stat, prins cu numerele expirate. Ce le-a spus polițiștilor

Autor: ProMotor 01 feb. 2020 Știri auto
Secretar de stat, prins cu numerele expirate. Ce le-a spus polițiștilor

Ion Alin Ignat, secretar de stat din Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, a fost prins de polițiști circulând cu o mașină având numerele expirate. Acesta a fost oprit, sâmbătă, de poliţiştii rutieri, pe DN 14B, în oraşul Blaj, judeţul Alba. Polițiștii au descoperit că maşina are numerele expirate, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

Potrivit polițiștilor, secretarul de stat în Ministerul Muncii Ion Alin Ignat conducea maşina unei firme, iar vehiculul avea plăcuţele provizorii de înmatriculare expirate. Acesta a fost oprit pe DN 14B, în oraşul Blaj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele şoferului, acuzat de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Secretar de stat cu numerele expirate: „Am primit maşina de la service”

Secretarul de stat din Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, Ion Alin Ignat, a explicat, sâmbătă, cum i s-a deschis dosar penal din cauza maşinii cu plăcuţe de înmatriculare expirate. Acesta spune că a lăsat autoturismul său în service şi a primit în schimb maşina cu autorizaţie expirată.

Ion Alin Ignat povesteşte, pe pagina de Facebook, faptul că avea programare, sâmbătă dimineaţa, pentru service la o reprezentanţă auto din Alba Iulia, de unde a primit maşină înlocuitoare.

„Am predat maşina programată, primind în schimb, din partea firmei respective, un autoturism pe care să îl folosesc până la finalizarea service-ului la maşina predată. Pentru acest autoturism înlocuitor am încheiat un proces verbal de predare-primire. La scurt timp, circulând spre municipiul Blaj, am fost oprit de un echipaj de poliţie care mi-a solicitat documentele maşinii. La prezentarea acestora, agenţii au constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului era expirată de mai bine de o săptămână”, spune Ignat.

Secretarul de stat afirmă că nu a ştiut de faptul că maşina are autorizaţia de circulaţie expirată şi că agenţii de poliţie care l-au oprit nu i-au comunicat că ar avea vreo calitate în cadrul cercetării pe care o desfăşoară.

Alin Ion Ignat mai spune că în perioada următoare va acţiona în instanţă firma care l-a pus în această situaţie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide