Sedanul electric Lucid Air primește o nouă versiune de top, care își va face debutul pe 19 august

Autor: Mihai Morcovescu 15 aug. 2022 Știri auto

Americanii de la Lucid Motors au lansat în urmă cu trei luni pe piața din Europa noul sedan electric denumit Lucid Air. Sedanul cu zero emisii este disponibil în momentul de față în două versiuni, și anume Dream Edition Range (R) și Dream Edition Performance (P).

Prima dintre acestea oferă 933 CP și 1.390 Nm, iar cealaltă produce 1.126 CP și 1.390 Nm de cuplu. În aceste condiții, sprintul 0-100 km/h va fi realizat în 2,9 secunde, respectiv, 2,7 secunde.

Noul Lucid Air Stealth Look va oferi peste 1.130 CP

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Producătorul de automobile electrice de peste Ocean anunță acum că introduce o nouă versiune. Aceasta se numește Stealth Look și se pare că va fi una de performanță. Debutul a fost fixat pentru ziua de 19 august.

În acest sens, reprezentanții companiei au publicat o imagine-teaser pe pagina oficială de Twitter. Fotografia înfățișează luminile de start de pe o pistă de curse. Aceasta este însoțită de un mesaj scurt, dar sugestiv: „Blue means go” (n.n. – Albastru înseamnă start).

Oficialii de la Lucid Motors și-au confirmat participarea la „Monterrey Car Week” și la concursul de eleganță „Pebble Beach”. La primul dintre aceste evenimente vor prezenta noua versiune a sedanului cu emisii zero Lucid Air.

După cum sugerează și numele, Lucid Air Stealth Look va primi o serie de accente închise la culoare. Este vorba despre inserția de deasupra farurilor, ornamentele din partea inferioară a barelor de protecție și a ușilor, rama geamurilor laterale, jantele și carcasele oglinzilor laterale. De asemenea, versiunea va alterna părțile mate cu cele lucioase. Conform unor informații neconfirmate, noile opțiuni de personalizate vor costa în jur de 5.800 de euro.

Lucid Motors lucrează de ceva vreme la o versiune Lucid Air echipată cu trei motoare. Potrivit unor informații neoficiale, aceasta ar urma să fie mai puternică decât actuala variantă de top Dream Edition P. Noua versiune de performanță ar urma să rivalizeze cu modelul Tesla Model S Plaid.

Specificațiile exacte nu sunt deocamdată cunoscute, dar acestea vor fi dezvăluite pe 19 august, în cadrul „Monterey Car Week”. Primele exemplare ale noului vârf de gamă Lucid Air Stealth Look ar urma să fie livrate la sfârșitul acestui an.

Sursa: Autoweek

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Lucid Motors


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide