Șeful de la Permise Auto Iași a fost prins băut la volan: „Am băut cidru, nu alcool”

Autor: Marius Vișan acum 2 ani Știri auto
Șeful de la Permise Auto Iași a fost prins băut la volan: „Am băut cidru, nu alcool”

Șeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise Auto Iaşi, pe numele său Vasile Zacornea, a fost prins de poliţiştii de la Rutieră după ce acesta a fost prins băut la volan. Testul fiolei a arătat că bărbatul avea o alcoolemie de 0.11.

Raul Neneştean, un instructor auto şi consilier în cadrul primăriei din comuna Ciurea, l-ar fi zărit pe comisarul Zacornea la o terasă, apoi, după ce acesta s-a urcat la volan, a sunat la 112, scrie Adevarul.ro citând Ziarul de Iaşi.

Până la intervenţia poliştilor, Neneştean l-a urmărit singur pe Zacornea, explicând că acesta era aproape să producă „un eveniment rutier” pe bulevardul Tudor Vladimirescu.

Un instructor auto a anunțat Poliția Rutieră

„În seara aceasta, şeful serviciului DRPCIV Iaşi, după ce a consumat băuturi alcoolice la o terasă, s-a urcat în maşina instituţiei şi a plecat la volan! Am anunţat poliţia rutieră prin apel la 112 şi am plecat în urmărirea dumnealui. Domnii de la poliţia rutieră au reuşit să-l oprească la timp, înainte să producă un eveniment rutier în apropiere de bulevardul Tudor Vladimirescu”, a scris Neneştean într-o postare pe pe Facebook.

Zacornea a explicat că la mijloc ar fi vorba de o răzbunare, explicând că la terasă a băut trei sticle de cidru, nu alcool.

„Aşa este la noi. Nu am nimic de ascuns, la terasă am băut cidru, nu alcool. Nu credeam că de la trei sticle de cidru, voi fi afectat, nici prin cap nu mi-a trecut”, a declarat Zacornea.

Acesta s-a ales cu o sancţiune, deoarece alcoolemia găsită la acesta este contravenţie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Rutiera


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide