Selly a pierdut primul termen al procesului cu Poliția. Tânărul a fost prins de radar circulând cu 189 km/h

Autor: ProMotor 08 ian. 2021 Știri auto

Vloggerul Andrei Șelaru (Selly) a pierdut primul termen al procesului cu Poliția Română. Tânărul a contestat o amendă după ce a fost surprins de radar în timp ce circula cu o viteză foarte mare pe autostradă.

Dacă nu contesta hotărârea Judecătoriei Găești, din 22 decembrie 2020, Selly va rămâne pieton pentru 90 de zile, scrie ziare.com.

Andrei Șelaru se află într-un automobil Mercedes care circulă, conform radarului, cu 189 km/h, pe o porțiune de autostrada unde viteză maximă admisă era de 130 km/h. El a primit amendă și i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioada de 90 de zile.

Potrivit wowbiz,ro, vloggerul a încercat să convingă instanța că este nevinovat invocând faptul că nu avea cum să circule cu viteză respectivă pentru că la momentul acela, autostrada era destul de aglomerată. Tânărul a mai invocat faptul că scrisul agentului de poliție este ilizibil.

Scrisul agentului de poliție ar fi fost ilizibil

Instanța a considerat că argumentele lui Selly sunt cel puțîn puerile, în condițiile în care Poliția a depus în dosar înregistrările de la radar și procesul verbal din care se puteau distinge, ce-i drept, cu dificultate, toate datele completate, astfel încât acesta să poată fi considerat valid.

Magistrații de la Judecătoria Găești au considerat că Șelaru nu a putut să aducă dovezi în sprijinul argumentelor pe care le-a invocat, așa că a dat câștig de cauza Poliției.

Selly are varianta să meargă în apel sau să rămână pieton pentru următoarele 3 luni.

Selly a fost implicat într-un accident ușor în anul 2019

În noiembrie 2019, Selly și-a speriat fanii care îl urmăresc pe Instagram. Tânărul, care la acea vreme avea vârsta de 19 ani, a fost implicat într-un accident, iar mașina sa a fost avariată. „Am greșit că am vrut să schimb banda și nu am văzut mașina cealaltă”, a povestit Selly.

Andrei Șelaru a luat permisul din prima, în anul 2019, iar la puțin timp și-a cumpărat prima mașină, un Mercedes-Benz CLS, pe care, spunea el, a plătit 70.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Andrei Șelaru (Selly) / Facebook, Instagram



Comentarii
Inchide