S-a deschis primul showroom BMW M şi M Motorsport din Europa Centrală şi de Est

Autor: Marius Vișan 03 feb. 2021 Știri auto

Primul showroom BMW M şi M Motorsport din Europa Centrală şi de Est şi-a deschis porţile la Mikołów, la 27 ianuarie. Noul showroom a fost amenajat în incinta complexului deja existent al dealerului.

Noua facilitate oferă şi service şi întreţinere, precum şi invitaţii exclusive la evenimente pe circuit. Gamă largă de modele BMW de competiţie prezentate în showroom.

Clienţilor BMW M Sikora li se oferă acces la serviciile şi sfaturile profesionale ale personalului de vânzări autorizat. În plus faţă de gama completă de modele omologate standard pentru şosele, pasionaţii de motorsport pot alege, de asemenea, dintr-o varietate de automobile cunoscute de pe circuitele din întreaga lume, inclusiv BMW M2 CS Racing, M4 GT3, M4 GT4, M6 GT3, M8 GTE şi M4 DTM. Aceste maşini îndeplinesc cerinţele de omologare FIA pentru curse (fără aprobare pentru traficul rutier public), astfel încât proprietarii să poată concura în diferite competiţii auto din întreaga lume.

Primul showroom BMW M se află în Polonia

În plus faţă de accesul la gama completă de modele BMW M în configuraţii unice, noul showroom oferă şansa de a experimenta direct calităţile acestor automobile unice în timpul testelor. Dealerul oferă oportunităţi de drive test pe drumuri obişnuite şi circuite, precum şi călătorii în diverse regiuni pitoreşti din Polonia. În plus, fanii BMW M sunt invitaţi să participe la evenimente regulate de motorsport organizate pe circuite prestigioase. În timpul acestor întâlniri, conducătorii îşi îmbunătăţesc tehnica de pilotaj, bazându-se pe competenţa profesioniştilor, inclusiv Ireneusz Sikora, un pilot de curse cu premii în motorsport.

VIDEO

Ireneusz Sikora este un entuziast al sporturilor cu motor, de trei ori campion al Poloniei la superbike, şi încă un concurent activ. El combină cu pricepere palmaresul său impresionant în motorsport cu o carieră de succes în industria auto, care se întinde pe mai bine de 25 de ani. El a deschis primul său showroom BMW în 2002

Showroomul BMW M Sikora a fost echipat cu un sistem inteligent de gestionare multimedia, în care iluminatul şi sunetul sunt sincronizate inteligent cu vizualizări. Toate aceste caracteristici se combină pentru a crea o experienţă audiovizuală de neegalat, atribuibilă în mare măsură sistemului inteligent de sonorizare surround multicanal.

Intră în Galerie FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: BMW


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide