Și-a dorit mult un Maserati, dar s-a ales cu o Honda

Autor: George Cristea 10 aug. 2020 Știri auto
Și-a dorit mult un Maserati, dar s-a ales cu o Honda

Proprietarul acestei Honda Clarity și-a dorit mult, nu încape nicio îndoială, un Maserati. Cu toate acestea, soarta l-a dăruit cu o Honda Clarity, din care a încercat să obțină cât de mult s-a putut.

Honda Clarity este un model disponibil pe anumite piețe în versiuni hibride, electrice și cu pile de combustie cu hidrogen. Trebuie să recunoaștem, nu este cea mai frumoasă mașină care a dat cu roțile de asfalt, așa că îl înțelegem, puțin, pe cel care a vrut să pună puțină sare și mai mult piper în această rețetă nu tocmai de succes.

Fotografia a fost făcută undeva în Statele Unite, iar sistemul de propulsie al mașinii este greu de ghicit. Noi am paria pe cel hibrid, având în vedere că la prețul celorlalte versiuni proprietarul ar fi putut la fel de bine să-și îndeplinească visul și să aleagă un Maserati, chiar și second-hand. În felul acesta ar fi evitat să se facă de râs în toată lumea, după publicarea fotografiei pe Reddit.

De ce credem că acest șofer și-a dorit un Maserati?

Honda Clarity are o personalitate puternică (în alte cuvinte, este urâtă cu spume), așa că e greu de imaginat cum a crezut proprietarul ei că ar putea fi confundată cu un Maserati doar prin adăugarea siglei pe hayon. Imaginea de pe Reddit ne arată că acesta nu s-a mulțumit cu logo-ul mărcii italiene, ci a adăugat întreg borcanul de condimente.

În spate putem observa un ser de 4 guri de evacuare false montate în centrul spoilerului, acestea fiind încadrate de două grile false. Ca totul să arate mai frumos, mașina a fost dotată cu o antenă „înotătoare de rechin” cu accente roșii. De neînțeles pentru un fan Maserati, acesta a lipit și un badge i-VTEC în partea din spate. Chiar dacă versiunea hibridă a lui Clarity chiar are un astfel de motor sub capotă, nicio Clarity nu dispune de un astfel de badge, deci presupunem că a fost luat de la o altă Honda.

Am putea să-i acordăm titlul de cel mai urât tuning auto, dar am văzut de curând o imagine care ne-a rămas întipărită adânc pe retină: cea a unui Nissan GT-R care pur și simplu o spulberă pe nefericita Clarity la capitolul urâțenie. Iar dacă nu v-am convins, priviți această galerie cu cele mai urâte maşini făcute de ateliere de tuning. Grrrr!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide