Tuning greșit. Cum arată cel mai urât Nissan din lume?

Autor: David Andrei 06 iul. 2020 Știri auto
Tuning greșit. Cum arată cel mai urât Nissan din lume?

Cel mai urât Nissan din lume a fost surprins în Japonia. Este vorba despre un Nissan GT-R cu un look bizar, obținut în urma unui tuning.

Arată ca și cum și-a făcut operații estetice la un chirurg plastician începător. Este cel mai bun exemplu de “Așa nu!”. Împopoțonat cu multe elemente din plastic, cel mai urât Nissan a apărut într-o singură fotografie, care a devenit deja virală pe rețelele de socializare. Mulți fani ai modelului s-au declarat de-a dreptul oripilați de imagine. “E un pom de Crăciun târât prin noroi” sau “L-au atacat câinii dingo?”, sunt doar două dintre reacțiile lor după ce au văzut mașina supusă operațiunii de tuning ratate.

În mod normal, modificările de ordin estetic sunt menite să facă mașinile să arate mai bine, mai agresiv și, de ce nu, să aibă un impact pozitiv asupra aerodinamicii. Modificările operate asupra acestui GT-R nu îndeplinesc niciuna dintre aceste funcții, din contră. Îl fac mai urât și, cu siguranță, îi afectează comportamentul la viteze mari.

Totul pare să fi fost modificat, inclusiv acoperișul, care ar trebui să direcționeze fluxul de aer. Au apărut mai multe lamele pe lunetă. Și eleronul are acum alt look decât cel cu care a ieșit pe porțile uzinei.

În partea inferioară, GT-R-ul are guri de ventilații false, amplasate deasupra celor două evacuări duble. Deasupra plăcuței cu numărul de înmatriculare, și-a mai făcut apariția un eleron. Și difuzorul de aer arată ca o improvizație ieftină și prezintă accente de culoare roșie ciudate.

Din păcate, sau poate din fericire, este singura imagine cu mașina surprinsă în trafic. Așa că nu putem decât să ne imaginăm că partea frontală a Nissan-ului prezintă modificări similare.

Nissan GT-R, în starea lui normală, înainte de un tuning greșit

Este imposibil de identificat ce versiune este mașina modificată. Dar fanii modelului susțin că este vorba despre ediția aniversară GT-R50, care vine cu 720 de cai putere și un cuplu de 780 Nm, dezvoltați de motorul V6 twin-turbo de 3,8 litri.

Această unitate este cuplată la o transmisie automată cu dublu ambreiaj și la un sistem de tracțiune integrală inteligentă.

Este însă, puțin probabil să fie vorba despre o versiune dezvăluită în mai 2020.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide