Și-a electrificat bicicleta pentru a o folosi să își tracteze autorulota improvizată

Autor: Adrian Somai 25 aug. 2022 Știri auto

Un youtuber american și-a electrificat de unul singur bicicleta pentru a o folosi să își tracteze autorulota construită tot de el.

Vara este pe sfârșite, însă ultimii ani ne-au arătat că temperatura rămâne plăcuta și în mare parte din toamnă. Așa s-a gândit și Drew, youtuberul din spatele celebrului canal Drew Builds Stuff, care plănuiește să profite de ceea ce îi oferă natura în următoarele luni cu ajutorul unei biciclete electrice. Nu va fi însă o experiență obișnuită, Drew urmând să își folosească bicicleta pentru a tracta o autorulotă pe care a construit-o de unul singur.

Drew a documentat întreg procesul prin care și-a construit autorulota pe canalul său de YouTube. Este o rulotă simplă, care poate adăposti o singură persoană. Totuși, este un proiect interesant pentru cei care au ceva experiență în sudură și își doresc ceva inedit din acest punct de vedere!

Rulota hand-made pusă pe picioare de Drew este acționată prin intermediul pedalelor, ceea ce o face să fie destul de dificil de dus în călătorii mai lungi sau pe terenuri care nu sunt plane. Astfel, Drew a decis în cele din urmă că rulota lui improvizată să fie tractată de o bicicletă electrică. Evident, pentru început bicicleta a trebuit electrificată, însă Drew a decis să nu își cumpere pur și simplu o baterie convențională pentru mijlocul său de transport pe două roți, ci să își facă singur una.

A construit bateria de unul singur

De ce a ales Drew calea mai complicată de a își electrifica bicicleta? Răspunsul este foarte simplu. În primul rând, această variantă se dovedea a fi mai ieftină. Apoi, Drew a explicat că avea nevoie de ceva cu o capacitate mare, care să îi permită să tracteze fără efort rulota de 91 de kilograme.

Drew a scos din buzunar mai puțin de 1.500 de dolari pentru întregul proiect, ceea ce nu este deloc mult. Youtuberul își dorește însă să aducă îmbunătățiri rulotei pe care a construit-o, transmițându-le urmăritorilor lui că va veni cu o nouă versiune a rulotei în această toamnă. Până atunci însă, puteți urmări întregul procesul de punere pe picioare a acestui proiect în clipul de mai jos!

VIDEO:

Sursa: AutoEvolution

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide