Și-a transformat limuzina în utilitară. Cum arată Audi A4 pick-up?

Autor: David Andrei 12 oct. 2020 Știri auto

A fost limuzină, azi e utilitară. Un Audi A4 sedan a devenit pick-up. Arată bine sau ar trebui să meargă direct la casat?

GALERIE FOTO

Conversia este simplă cu ajutorul kit-ului Smith Performance. Sau cel puțin așa spun cei care au avut ideea modificării radicale a unui sedan Audi A4. Potrivit lor, poți face asta acasă. Îți poți transforma mașina cu ușurință dacă ai nevoie să cari obiecte voluminoase cu ea. Mai problematică spe imposibilă este însă, revenirea la forma inițială.

Site-ul FloteAuto.ro scrie că asemenea proceduri de conversie pot fi aplicate unor modele ca Volkswagen Jetta, Volkswagen Golf, Jeep, Dodge și Subaru, indiferent de versiune, de motorizare și de tipul de tracțiune. Dacă este integrală, cu atât mai bine, pentru că viitorul pick-up se va descurca mai bine în afara asfaltului.

În Statele Unite ale Americii, un astfel de kit de conversie poate fi achiziționat cu sume cuprinse între 2.490 și 2.990 de dolari. Evident, cei interesați vor fi nevoiți să aloce o sumă consistentă de bani și pentru livrare: aproximativ 6.000 de dolari.

Cine nu poate face transformarea în propria curte, va fi nevoit să apeleze la un atelier specializat. Experții vor tăia caroseria și vor transforma mașina în auto-utilitară, în funcție de instrucțiunile producătorului kit-ului. “Durează doar câteva zile”, susțin cei de la Smith Kit Cars.

Decât Audi A4 pick-up, mai bine Dacia Logan pick-up

Cât despre siguranța oferită de noul model… producătorul susține că e în regulă. După o vizită la RAR însă, s-ar putea ca posesorul de limuzină transformată în pick-up să plece acasă dezamăgit și cu banii cheltuiți aiurea. Iar sedanul său devenit pick-up va ajunge doar exponat de muzeu.

Cei interesați de asemenea conversii trebuie să știe că un pick-up Dacia Logan poate fi achiziționat, la mâna a doua, de pe site-urile de profil, cu până la 5.000 de euro, în funcție de motorizare și de rulaj.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide