Marea surpriză pe care a avut-o un sibian când s-a dus să-și ia mașina din parcare – FOTO

Autor: ProMotor 28 ian. 2022 Știri auto
Marea surpriză pe care a avut-o un sibian când s-a dus să-și ia mașina din parcare – FOTO

Un sibian și-a găsit mașina sub un strat gros de gheață, după ce peste noapte a apărut o avarie la o conductă și apa a țâșnit peste parcare.

Evenimentul a avut loc pe o stradă din municipiul Sibiu, locatarii spunând că în zonă apar probleme frecvent legate de conducta de apă.

Pentru că la începutul săptămânii temperaturile au coborât până spre minus 19 grade Celsius, apa care a căzut peste mașini a format un strat gros de gheață.

Sursă foto: Turnulsfatului.ro

Mașina a fost ridicată și transportată într-un garaj încălzit

”Proprietarul autovehiculului afectat de această defecțiune a fost ajutat de către angajații Apă Canal Sibiu să-și „dezghețe” mașina, prin transportarea și gararea temporară într-un garaj încălzit. Practic, nu au existat daune ci doar un disconfort temporar cauzat de acest incident și le mulțumim pentru înțelegere”,  a declarat pentru Turnul Sfatului Vasile Maier, directorul Apă Canal Sibiu.

Cât privește avariile frecvente în zonă, conducerea societății de apă a Sibiului spune că acea conductă vine de la Sadu și este veche, motiv pentru care au început demersurile necesare înlocuirii ei de mai mult timp.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock.com, Turnulsfatului.ro



Comentarii
Inchide