Șicană în trafic. Ce a putut să facă un șofer aflat la volanul unui BMW?

Autor: David Andrei 21 apr. 2021 Știri auto

O șicană în trafic putea să se termine cu un accident. De fapt, cei doi șoferi implicați chiar au fost, în repetate rânduri, la un pas de a se tampona. Din filmare, cel agresiv pare să fie un șofer aflat la volanul unui BMW.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc pe o autostradă din Polonia și a debutat în momentul în care un conducător auto, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, a ieșit dintr-o benzinărie direct în banda a doua. Șoferul unei autoutilitare, care circula regulamentar, a fost nevoit să frâneze brusc și să schimbe banda pentru a evita impactul.

Cel deranjat de manevră nici măcar nu a claxonat. Dar cel aflat în BMW s-a enervat oricum. Din acel moment, a început un război pe autostradă. Câteva secunde mai târziu, se poate observa în filmare cum BMW-ul apare din partea stângă și face o manevră ca și cum ar intenționa să-l lovească pe cel cu autoutilitara. Acesta din urmă schimbă banda și își vede de drum, încercând să pună capăt conflictului.

Șicana continuă pe autostradă între un șofer de BMW și un șofer de autoutilitară

Sute de alți șoferi au fost martori la o șicană care putea să se termine urât continuă pe autostradă. BMW-ul apare din nou în cadru, câteva secunde mai târziu, cu o serie nouă de gesturi de intimidare. Încearcă să-și facă loc, cu insistență, în banda a doua de circulație, cea pe care se deplasează autoutilitara. Când autoutilitara trece în banda a treia și din nou în banda a doua pentru a-l evita și pentru a încerca să scape de el, șoferul de BMW-ul începe să meargă în zigzag în fața sa pentru a-i bloca depășirea.

Războiul continuă în aceeași manieră minute în șir. Când șoferul autoutilitarei dă semnal dreapta, cu intenția de a părăsi autostrada, BMW-ul apare din nou în fața sa, deși este clar că nu aceea este ruta sa inițială.

Filmarea a apărut pe canalul de YouTube Stop Cham. Nici în filmare, nici în descrierea clipului nu apare deznodământul conflictului.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide