Simone Tempestini, testat pozitiv la Covid-19. Ratează etapa europeană de raliuri din Ungaria

Autor: David Andrei 05 nov. 2020 Știri auto

Covid-19 a ajuns și în rândul piloților români. Campionul național la raliuri, Simone Tempestini, a fost testat pozitiv și va rata etapa de Campionat European din Ungaria. Și ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost infectat.

GALERIE FOTO

Simone Tempestini a anunțat pe pagina sa de Facebook că nu va face deplasarea în Ungaria, la sfârșitul acestei săptămâni, după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Tempestini și copilotul său, Sergiu Itu, erau printre favoriții rundei. Pilotul spune că are simptome ușoare și s-a autoizolat la domiciliu.

„Sunt sigur că voi fi bine foarte repede, mă simt bine, momentan nu sunt afectat. Dar va trebui să stau acasă. Le urez baftă echipajelor din România care vor fi prezente acolo”, au fost cuvintele pilotului român în vârstă de 26 de ani, la scurt timp după ce a aflat rezultatul testului.

Simone a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, acolo unde a postat o scurtă filmare în care apare îmbrăcat în combinezonul pe care ar fi trebuit să-l poarte la etapa din Ungaria.

VIDEO:

 

Și ministrul Transporturilor, Lucian Bode, infectat cu Covid-19

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat că a fost și el infectat cu coronavirus. Acesta susține că nu prezintă simptome și că se simte bine.

„Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor!”, a scris Lucian Bode pe Facebook.

Anunțul ministrului Bode vine la doar câteva ore de la întâlnirea ministrului cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Adrian Zuckerman.

 

 

În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul…

Posted by Lucian Bode on Wednesday, 4 November 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide