Simone Tempestini a câștigat Raliul Argeșului CATENA – Powered by Peugeot 2020

Autor: ProMotor 02 iul. 2020 Știri auto
Simone Tempestini a câștigat Raliul Argeșului CATENA – Powered by Peugeot 2020

Simone Tempestini și copilotul său Sergiu Itu au câștigat Raliul Argeșului CATENA – Powered by Peugeot 2020. Este prima etapă din calendarul Campionatului Național de Raliuri, amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Șase probe speciale, 400 de kilometri pe durata a două zile de concurs au avut de înfruntat cele peste 60 de echipaje aliniate la start. Prima zi i-a adus față-n față cu provocările din zona Municipiului Câmpulung Muscel. A doua zi, echipajele au parcurs cele patru speciale rapide pe Transfăgărășan, de la Barajul Vidraru până la Cabana Capra.

Simone Tempestini și Sergiu Itu, la bordul unei Skoda Fabia R5 au stabilit în două rânduri timpul de referință, adjudecându-și poziția de lideri în fruntea clasamentului general FIA în prima zi de concurs. Ei au fost urmați de echipajul înscris în ultimul moment, Dan Gîrtofan și Tudor Mârza, și de echipajul frate-soră Norbert și Francesca Maior.

Cel mai bun timp în cadrul clasei 12 a fost obținut de Alexandru Pițigoi și Anton Avram cu al lor Porsche 911 GT3.

Aventura din Raliul Argeșului CATENA Powered by Peugeot 20200 a continuat sâmbătă pe Transfăgărășan cu patru probe speciale. Simone Tempestini și Sergiu Itu au fost, din nou, cei mai rapizi pe drumul virajat de pe malul lacului Vidraru. Au trecut linia de sosire cu cel mai bun timp aproape în toate probele speciale, aducând succesul echipei Napoca Rally Team. Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au ținut ritmul, iar Vali Porcișteanu și Dan Dobre au urcat pe ultima treaptă a podiumului.

Norbert și Francesca Maior s-au impus în categoria mașinilor cu tracțiune față 2FWD.

Cu ochii pe Raliul Argeșului CATENA – Powered by Peugeot 2020

Pasionații de raliuri au putut urmări cele două zile de concurs pe site-ul competiției, dar și pe rețelele de socializare. Momentele-cheie ale cursei au fost transmise LIVE. Astfel, fanii competiției au putut vedea peste 4 ore de filmări și au putut asculta comentarii și interviuri “la cald”. Peste 130.000 de oameni au urmărit cei aproximativ 5 kilometri de probă specială în weekend-ul trecut.

Mașina oficială a Raliului Argeșului este oferită de Trust Motors – Importator oficial al mărcilor Peugeot, Citroën şi DS în România.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide