Sindicatele grupului VW amenință cu blocarea construirii fabricii din Turcia

Autor: Marius Vișan 01 nov. 2019 Știri auto
Sindicatele grupului VW amenință cu blocarea construirii  fabricii din Turcia

Sindicatele Volkswagen promit să facă tot ce se poate pentru a bloca proiectul de construire a unei uzine de 1,3 miliarde euro în Turcia. Sindicatul reclamă modul agresiv în care acționează țara condusă de Erdogan.

Volkswagen anunțase la mijloc de septembrie că suspendă decizia de a construi uzina în Turcia, pe fondul criticilor internaționale la adresa armatei turce și a ofensivei acesteia.

România, Bulgaria și Serbia speră să revină în cursă, dar un oficial al companiei a spus recent că nu se caută un amplasament alternativ.

Frank Witter, director financiar al companiei, spunea miercuri că nu este grabă pentru a găsi alternative și adăuga că pot fi alocate în Slovacia capacități de producție în plus.

Dacă va exista o uzină nouă aceasta va putea ajunge la 300.000 de mașini/an și va avea 4.000 de angajați.

Sursă: HotNews

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide