Singurul Hummer de pe autovit.ro nu este ieftin deloc. Este cel mai masculin vehicul american

Autor: Marius Vișan 16 feb. 2021 Știri auto

Hummer este genul de mașină care emană putere și bogăție, chiar și atunci când se vinde pe autovit.ro. Deși este o mașină americană, acest model poate fi văzut ocazional și în România.

Pentru a evita plata destul de mare a impozitului auto unii au ales să-l înmatriculeze în țara vecină, Bulgaria. Așa s-a întâmplat și cu singurul Hummer H2 care se vinde în acest moment în România, pe site-ul autoit.ro.

Pe lângă plăcuțele de înmatriculare de Bulgaria, mai are o dotare care îi scade costul de funcționare: mașina americană a fost convertită pentru a funcționa pe GPL.

Hummer H2 (GPL + benzină) se vinde pe autovit.ro cu 26.500 de EURO

Exemplarul de față a fost fabricat în anul 2007 și are un rulaj de 95.000 de km. Motorul V8 are o capacitate cilindrică de 6.000 cm3 și funcționează pe benzină + GPL. Viteza maximă pe care o atinge este de 158 km/h. Dispune de tracțiune integrală (4×4) și are o greutate de 2.901 de kg. Consumul mixt de benzină anunțat pentru această mașină este de 22 litri la 100 de km.

Mașina aparține unui proprietar din Suceava. Din punct de vedere vizual acest Hummer arată foarte bine. Nu există urme de uzură sau de lovire, nici la exterior, nici la interior.

Proprietarul nu oferă foarte multe detalii. ”Vând sau schimb Hummer H2 înmatriculat în Bulgaria, instalație GPL omologată, o mașină pentru cunoscători. Accept unele variante auto, relații doar la telefon”, este specificat în descriere.

Dimensiunile sale sunt: lungime 4.820 mm, lățime 2.063 mm, înălțime 2.080 mm și un ampatament de 3.118 mm. Anul începerii producției modelului a fost 2002, iar anul opririi producției 2009.

Intră în GALERIA FOTO

Singurul Hummer de pe autovit.ro nu este ieftin deloc

Hummer devenise un fenomen cultural în anii 2000

Deși Hummer devenise un fenomen cultural, poziționându-se ca simbol al excesului la începutul anilor 2000 și al obsesiei estetice militariste, ultimul Hummer cu motor termic a fost produs în mai 2010.

În 2020 Hummer a renăscut! GM a prezentat anul trecut noul Hummer cu propulsie electrică.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autovit.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide