Este singurul Rolls-Royce din lume care are această dotare. Și este break!

Autor: David Andrei 21 dec. 2020 Știri auto

Se vinde un Rolls-Royce unic în lume. Este vorba despre o fostă limuzină Seraph, transformată în break. Este singura mașină de lux care are această dotare.

GALERIE FOTO

Dealer-ul italian Magni & Carnevale a scos la vânzare un Rolls-Royce Seraph extrem de especial. Automobilul a văzut lumina zilei în anul 1998, dar de atunci, a trecut printr-o serie de modificări care l-au transformat într-un model unic în lume.

Mașina a fost comandată de către un client italian. Dar după aproximativ 20.000 de kilometri în compania limuzinei, acesta și-a dat seama că vre altceva. Așa că a comandat transformarea mașinii în break. Așa a venit pe lume Rolls-Royce Seraph Estate Wagon 1 of 1, în atelierul British Cars din Verona. Șapte luni a durat procesul de conversie. Și asta pentru că proprietarul a respins ideea utilizării unor piese și componente de caroserie de la alte mașini.

Astfel, specialiștii în conversii auto au fost nevoiți să construiască aripi noi și o ușă a portbagajului.

Clientul a cerut o serie de dotări neobișnuite pentru un Rolls-Royce. A vrut ca portbagajul să aibă o podea extensibilă, care să se poată transforma, la nevoie, într-o masă de picnic. Au apărut în portbagaj și două genți speciale. Într-una este depozitat setul de picnic, iar în cealaltă vor sta proviziile.

Acest Rolls-Royce are o dotare neobișnuită

Într-un compartiment ascuns în dreapta portbagajului, pot sta obiecte de toaletă. În fotografii apar recipient pentru șampon și gel de duș și un prosop. Ce să faci cu gel de duș într-un Rolls-Royce? Primiți imediat răspunsul. În partea opusă a spațiului de depozitare, într-un alt compartiment ascuns, se regăsește un duș! Sub podeaua portbagajului stă rezervorul cu apă, iar pe spătarul banchetei au fost montate sisteme de depozitare pentru două umbrele.

Cabina break-ului Rolls-Royce este îmbrăcată în piele bej, iar covorașele din lână sunt albastre. Volanul multifuncțional este îmbrăcat și el în piele, iar în bord și pe consola centrală apar inserții generoase din lemn. Se regăsesc acolo și o navigație, telefon, scaune cu reglaj electric și sistem de aer condiționat pe două zone.

Sub capotă funcționează un motor V12, care dezvoltă 326 de cai putere, cuplat la o transmisie automată. 34.900 de kilometri a parcurs break-ul Rolls-Royce până la această oră.

Dealer-ul italian a scos la vânzare acest automobil cu 162.500 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Magni & Carnevale



Comentarii
Inchide