Situația traficului: valorile de trafic au început să se intensifice. Bucureștenii se întorc acasă

Autor: Marius Vișan 03 mai 2021 Știri auto
Situația traficului: valorile de trafic au început să se intensifice. Bucureștenii se întorc acasă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în julul orei 12:00, valorile de trafic au început să se intensifice pe DN 1 Ploiești – Brașov, circulându-se pe alocuri în coloană pe sensul către Ploiești, între stațiunile Predeal și Azuga, precum și pe sensul către Brașov, pe raza stațiunii Bușteni și a localității Comarnic, județul Prahova.

Rute alternative la DN 1 Brașov – Ploiești – București

– DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – A3 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – DN 71 – București;

– DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

În condiții de aglomerație se circulă și pe Autostrada A2 București – Constanța, în zona lucrărilor la partea carosabilă, unde, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), până la finalul lunii mai, traficul se desfășoară pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Lucrările de la Cernavodă vor continua până pe data de 27 mai. Restricțiile se vor ridica în sezonul estival, iar lucrările se vor relua în toamnă. Termenul de finalizare este de doi ani.

Un constructor român efectuează lucrările de reabilitare. Valoarea lucrărilor este de 67 de milioane de lei. Podul de la Cernavodă a fost dat în circulație în anul 1987. De atunci, a fost supus doar unor lucrări superficiale de acoperire a craterelor apărute în carosabil.

”Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic, să respecte indicațiile polițiștilor prezenți la fluidizare, să mărească distanța între vehicule, iar în cazul în care încheie coloane, care încetinesc brusc, să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să reducă viteza din timp”, se arată în comunicatul poliției.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide