Skoda anunță un nou concept electric. Acesta va introduce un nou limbaj de design – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 07 mart. 2024 Știri auto
Skoda anunță un nou concept electric. Acesta va introduce un nou limbaj de design – VIDEO

Skoda a publicat primul teaser cu un nou concept electric. Acesta va introduce un nou limbaj de design pentru producătorul ceh.

Grupul Volkswagen se îndreaptă către un viitor complet electric, iar Skoda nu este un brand care face excepție, cu toate că a anunțat că va continua să producă motoare termice atât timp cât există cerere din partea clienților.

Deocamdată, Skoda are în portofoliu SUV-ul Enyaq, ce este disponibil și sub formă de coupe. Lucrurile sunt pe cale să se schimbe pe măsură ce termenul limită al motoarelor termice se apropie. Astfel, Skoda anunță că în data de 15 martie va susține o conferință în care va vorbi despre rezultatele financiare din 2023. Cu ocazia acestui eveniment, Skoda va profita de ocazie și va lansa un nou concept complet electric ce va influența filosofia de design a brandului în anii următori.

Skoda va prezenta un nou concept electric

Înainte de prezentarea oficială, care va avea loc în data de 15 martie, Skoda a publicat doar un clip teaser cu viitorul concept, care încă nu are un nume oficial. Acesta va avea un design complet nou al farurilor, după câte putem observa, iar logo-ul clasic pare că este înlocuit de textul SKODA iluminat.

Deocamdată, Skoda nu a comunicat alte informații, astfel că ne rămâne doar să așteptăm până săptămâna viitoare pentru a afla mai multe despre acest concept misterios. Până când acesta va fi prezentat, putem spune că Skoda și-a actualizat aproape în întregime gama actuală de modele fie prin facelift-uri, fie prin generații complet noi, așa cum este cazul pentru Skoda Superb și Skoda Kodiaq.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Skoda


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide