Skoda Atero Coupe – Maşina creată de un grup de studenţi pe care Skoda ar trebui s-o producă GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan acum 7 ani Știri auto

 


Vă vine să credeţi că maşina din imagine a fost concepută ca parte a unui proiect şcolar? Ei bine este adevărat, studenţii de la Academia Skoda construiesc maşini concept, iar Atero Coupe este rodul celui mai recent proiect al lor. 

Atero Coupe are la baza un model Skoda Rapid Spaceback modificat. Uşile din spate au fost eliminate, iar cele din faţă mărite pentru a permite accesul spre banchetă. 

Şi sub capotă au fost făcute câteva modificări, Atero beneficiind de un motor TSI de 1.4 litri şi o transmisie DSG cu 7 trepte. Un număr din componentele ale acestui concept au fost împrumutate de la Octavia, cum ar fi jantele de 18 inch, iar sistemul de evacuare a fost luat de la RS.

Pe lângă aspect şi motorizare s-a mai lucrat şi la partea de sonorizare, studenţii dotând maşina cu un amplificator de 1.800 de W care alimenteaza 14 boxe şi un subwoofer de 400 W montat în portbagaj.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide