Cum arată Skoda de 52.000 de euro și ce dotări are? Este o mașină de familie premium!

Autor: Elena Luchian 25 aug. 2021 Știri auto

Skoda este unul dintre producătorii care construiește modele accesibile. Cele de la baza gamei pot concura, în ceea ce privește prețul de pornire, cu modele de la Dacia. Dar există în gamă și versiuni premium care depășesc 50.000 de euro. Cum arată o mașină de familie de la Skoda cu dotări de top și preț pe măsură?

GALERIE FOTO

Mașina de familie cu dotări premium pe care Skoda o are în portofoliu este Skoda Superb în versiune Combi, cu echiparea de top Laurin & Klement.

Cea mai scumpă versiune are motor 2.0 TSI, care dezvoltă 280 de cai putere. Propulsorul expediază resursele către ambele punți prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală și al transmisii automate DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj.

Prețul său de pornire este de 43.869 de euro. Dar câteva dotări, care o transformă într-o mașină premium veritabilă, o fac să depășească 52.000 de euro.

Skoda de peste 52.000 de euro are dotări premium

Clienții care bifează vopseaua exterioară Velvet Red adaugă 854,42 euro la prețul de bază. Echiparea standard include deja jante din aliaj de 18 inci și scaune îmbrăcate în tapițerie din piele bej, specifică liniei de echipare Laurin & Klement.

Camera video cu vedere la 360 de grade costă 798,49 euro. Un sistem de încălzire staționară, care permite controlul de la distanță, duce prețul final cu încă 909 euro în sus.

Pentru un plus de lumină în cabină, clienții pot bifa o trapă panoramică. Această dotare opțională costă 1.126 euro. Tot peste 1.000 de euro sunt funcții de siguranță precum Side Assist și Lane Assist, și sistemul de navigație de top Columbus. Este disponibil pe lista de dotări oferite contra cost, pentru 430 de euro, sistemul de cruise control adaptiv.

Skoda Superb Combi devine cu adevărat o mașină de familie premium cu scaunele încălzite atât în față, cât și în spate, și cu funcție de masaj pentru scaunul șoferului. Încă 302 euro se adaugă la prețul final odată cu bifarea accesului fără cheie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide