Skoda Slavia, sedanul care nu are nicio șansă să ajungă în Europa – VIDEO-FOTO

Autor: Marius Vișan 31 oct. 2021 Știri auto

După lansarea lui Kushaq, Skoda urmează să dezvăluie în cursul acestui an al doilea model al campaniei sale de produse pentru piața indiană.

Cel mai recent model al producătorului de mașini ceh, Slavia, completează gama sedan. Modelul oferă cantități generoase de spațiu la interior și două motoare TSI. La acestea se adaugă și o serie de caracteristici de siguranță cuprinzătoare care includ până la șase airbag-uri și numeroase sisteme de asistență. Grupul Volkswagen investește un miliard de euro în proiectul INDIA 2.0 condus de Skoda Auto.

La baza modelului Slavia se află platforma MQB-AO-IN specifică pieței din India. Slavia măsoară 4.541 mm lungime, 1.752 mm lățime și 1.487 mm înălțime. De asemenea, are un ampatament de 2.651 mm, iar asta înseamnă că este mai scurt decât ampatamentul Skodei Octavia vândut pe piețele din întreaga lume.

Cumpărătorii vor avea la dispoziție două motoare. La baza gamei se află un motor de 1.0 litri TSI cu trei cilindri cu 113 CP, în timp ce clienții care vor mai multă putere pot opta pentru un propulsor de 1.5 litri TSI cu 4 cilindri cu 148 CP. Acesta din urmă utilizează tehnologia care oprește doi dintre cilindri în timpul sarcinilor reduse ale motorului. Ambele motoare sunt cuplate la o transmisie manuală cu șase trepte care alimentează cu putere roțile din față.

Skoda Slavia, construită în India pentru India

Cu noua Skoda Slavia ne continuăm campania din cadrul proiectului INDIA 2.0. Urmând din urmă modelul KUSHAQ – care este foarte apreciat de clienții indieni pentru construcția sa robustă, siguranță, calitate și raport calitate-preț excelent – ​​Slavia va îndeplini toate aceste aspecte și va stabili noi repere în materie de design și performanță în segmentul său”, spune Thomas Schäfer, CEO Skoda Auto.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Skoda


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide