Skoda Enyaq second-hand. Ofertă pentru SUV electric cu 5.000 de KM la bord – FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 23 mai 2023 Știri auto

O bancă din România vinde o Skoda Enyaq cu puțin peste 5.000 de km la bord. Cât costă SUV-ul electric cu autonomie de peste 500 km?

Mașinile electrice câștigă din ce în ce mai mult teren, mai ales acum când aceste noi vehicule sunt capabile de autonomii tot mai mari. Sunt alese și pentru ușurința de exploatare, și beneficiile pe care le aduc, cum ar fi parcarea publică gratuită.

Există mașini electrice din toate categoriile, de la modele de oraș precum Dacia Spring sau Volkswagen e-UP, la SUV-uri spațioase, pregătite pentru a transporta întreaga familie și bagajele aferente.

Skoda are în gama sa modele recunoscute pentru practicalitate, dar vinde și un model complet electric, pe numele său Enyaq iV, în ambele forme de caroserie – SUV normal sau Coupe.

Prețurile pentru Enyaq pornesc de la 45.991 de euro, în timp ce varianta cu baterie mare și două motoare electrice pleacă de la suma de 54.096 euro cu TVA.

Cât costă o Skoda Enyaq cu doar 5.000 de km la bord?

BCR Leasing are la vânzare o Skoda Enyaq din 2022, care a parcurs doar 5.486 de kilometri până acum. Am putea spune că este o mașină nouă sau aproape nouă la acest rulaj. Este vorba despre versiunea Enyaq 80x, varianta cu baterie mare și două motoare electrice. Această mașină dispune de o baterie cu o capacitate netă de 77 kWh, iar puterea combinată a motoarelor electrice este de 265 CP și 425 Nm cuplu maxim. Autonomia în regim WLTP a lui Enyaq 80x este de 513 kilometri, o cifră foarte bună pentru o mașină electrică, dar care probabil va scădea în funcție de stilul de mers sau temperaturi.

Printre dotările mașinii vândute de BCR Leasing se numără farurile LED adaptive, jante din aliaj de 20 de inch, interior din piele, scaune încălzite, dar și plafonul panoramic. Prețul cerut este de 58.492 de euro cu TVA inclus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BCR Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide