Volkswagen e-Up!: cât costă în România modelul electric și ce dotări are

Autor: Adrian Somai 22 mai 2023 Știri auto

Îți dorești o mașină electrică dar în același timp nu vrei să plătești o avere pentru ea? Volkswagen e-up! este una dintre cele mai bune opțiuni pe care le ai la îndemână la ora actuală pe piață. e-up! este o mașină de dimensiuni mici, ideală pentru mediul urban, cu o baterie destul de mare și cu autonomie ridicată. În plus, se dovedește a fi destul de spațioasă în ciuda dimensiunilor și are o putere de încărcare ridicată.

Poate cel mai important, VW e-up! s-a remarcat încă de la bun început prin prețul său foarte avantajos. Este o mașină accesibila pentru cei mai mulți dintre șoferi, transformandu-se în timp într-o alternativă demnă de luat în seamă la Dacia Spring.

Modelul VW e-up! a fost scos din producție în anul 2020 din cauza timpilor de livrare care crescuseră foarte mult din cauza cererii mari. În plus, presa germană specula și faptul că e-up! nu a fost un model prea profitabil pentru Volkswagen. Observând însă succesul de care se bucurau modelele Dacia Spring și Renault Zoe, oficialii germani au decis în cele din urmă să dea un restart producției lui e-up!

Design minimalist și propulsie electrică dinamică

Noul e-up! este dovada constructorului german a faptului că o mașînă mică poate face lucruri mărețe datorită designului său proaspăt și minimalist și prin propulsia sa electrică foarte dinamică. Modelul poate fi identificat deja de la distanță, datorită părții frontale cu baghetă decorativă de culoare albastră și a emblemei Volkswagen integrate, dar și datorită ledurilor frapante în formă de C.

La interior, scaunele cu design „fusion” cu tetiere fără îmbinare vizibilă și elegantul panou de bord „black cube” atrag atenția din prima clipă. Detaliile bine gândite asigură un nivel ridicat de confort și utilitate, de la cele mai mici, la cele mai mari elemente. Noul e-up! Style aduce încă un plus la capitolul stil: de exemplu scaunele cu design „cross”, panoul de bord 3D „sharkskin” și elegantul iluminat ambiental de culoare albastră.

Cât costă cel mai ieftin Volkswagen e-up! în România

VW e-up! dispune de un motor electric de 83 de cai putere, iar transmisia este una automată. Bateria are o capacitate de 32,3 kWh și oferă o autonomie de până la 260 de kilometri. Prețul stabilit de constructorul german pentru e-up! pornește în România de la 27.558 de euro, cu toate taxele incluse.

Echiparea de bază se dovedește a fi destul de ofertantă, printre opțiunile disponibile fiind incluse următoarele: climatronic, lumini de drum permanante cu LED, jante din oțel, servodirecție electromecanică, oglinzi exterioare reglabile manual, închidere centralizată, geamuri electrice față, iluminare portbagaj, computer de bord, sistem monitorizare presiune pneuri, asistent pentru menținerea mașinii pe banda de circulație, tapițerie ștofă, etc.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide