Skoda încă mai vinde vechea Fabia Combi. Cât costă modelul de familie?

Autor: Elena Luchian 12 iul. 2021 Știri auto

Apreciatul model de familie, Skoda Fabia Combi, se vinde încă în România. Acest lucru se întâmplă la două luni de la prezentarea oficială a noii generații. Cât costă acum?

GALERIE FOTO

Skoda Fabia hatchback a dispărut in configuratorul importatorului, acolo unde își va face apariția, în curând noua generație. Dar a rămas acolo versiunea Combi, preferata familiștilor care își doresc un model economic. Mașina are un preț de pornire de 15.286 euro și este disponibilă cu două linii de echipare. Este vorba despre Smart și Ambition.

Echiparea de bază Ambition propune jante din oțel de 15 inci și roată de rezervă de dimensiuni normale. Rezerva de dimensiuni normale este un echipament care se regăsește tot mai rar în oferta importatorilor.

Mașina este dotată cu un sistem de aer condiționat cu reglaj manual, are geamuri electrice față și volan multifuncțional îmbrăcat în piele.

Pentru versiunea de top cu echipare Smart, Skoda oferă în plus un ecran tactil de 6,5 inci, cotieră față, scaune față încălzite și un pachet Simply Clever pentru un preț de pornire de 16.346 euro.

Ce motorizare are cea mai accesibilă versiune Skoda Fabia Combi?

Skoda Fabia Combi din vechea generație este disponibilă, la această oră, cu o singură motorizare. Este vorba despre 1.0 TSI cu 95 de cai putere. Motorul expediază resursele către puntea față prin intermediul unei transmisii manuale cu cinci trepte. Vopseaua Energy Blue intră în preț, iar pentru nuanțele metalizate, clienții vor plăti 411,74 euro.

Cei care aleg echiparea de top, Smart, și bifează o serie de dotări printre care vopseaua metalizată specială (685 de euro), jantele din aliaj de 16 inci (726 euro), Adaptive Cruise Control (605,71 euro) și sistemul KESSY de acces și pornire fără cheie, faruri și stopuri LED, plus senzori de parcare și sistem Skoda Connect, va primi o Fabia Combi de 20.000 de euro.

Cât va costa noua Skoda Fabia?

Cehii au promis că vor păstra Fabia în plaja obișnuită de prețuri. În cadrul unui eveniment organizat în format digital, CEO-ul companiei a înaintat o sumă. Noua generație va avea un preț de pornire sub 14.000 de euro, a anunțat Markus Schaeffer.

Fabia a trecut și ea la noua platformă MQB-A0, dezvoltată de Grupul Volkswagen pentru modelele de clasă mică.

Mașina măsoară 4.107 milimetri în lungime (+110 milimetri față de generația anterioară), 1.708 milimetri în lățime (+48 milimetri) și 1.460 de milimetri în înălțime (-7 milimetri).

Noua Fabia a renunțat la motorizarea diesel. Vor fi disponibile, în schimb, un motor de 1.0 litru cu trei cilindri, o unitate 1.0 TSI și un 1.5 TSI. Aceasta din urmă va avea 150 de cai putere și transmisie automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide