Skoda își unește forțele cu Parkopedia pentru a ajuta șoferii să găsească mai repede locuri de parcare

Autor: Marius Vişan acum 4 săptămâni Știri

Șoferii care dețin mașini Skoda primesc acum asistență sporită în căutarea locurilor de parcare libere. Pentru a realiza acest lucru, producătorul ceh a încheiat un acord de cooperare cu Parkopedia, cel mai mare furnizor mondial de servicii de parcare.

Drept urmare, șoferii Skoda au acces la informații în timp real despre milioane de locuri de parcare din întreaga Europă, care sunt afișate prin sistemul de navigație al vehiculului sau prin aplicația Skoda Connect. Localizatorul de spații de parcare este una dintre numeroasele caracteristici ale serviciilor online incluse în Skoda Connect.

Atunci când mergi într-un oraș nou, găsirea unui loc de parcare poate fi o provocare, dar șoferii Skoda sunt ajutați de serviciile online mobile ale Skoda Connect ca urmare a colaborării cu Parkopedia, cel mai mare furnizor mondial de servicii de parcare.

Afișarea în timp real a locurilor de parcare în mașinile Skoda

Folosind sistemul de navigație al vehiculului sau aplicația vor fi afișate cele mai apropiate opțiuni de parcare. Ea va indica dacă locurile de parcare sunt de fapt libere – în timp real, în funcție de disponibilitate. Cea mai recentă versiune a aplicației sau a sistemului de navigație poate oferi, de asemenea, îndrumări de traseu direct către locul de parcare selectat.

Jan Havlas, coordonatorul Skoda Auto, spune: „Extindem în permanență ofertele noastre de servicii cu scopul de a face accesul și comunicarea mai convenabile pentru clienții noștri. Parteneriatul cu Parkopedia este o altă etapă importantă, pentru că oferă șoferilor serviciul de parcare și o experiență integrată prin intermediul aplicației și a afișajului de infotainment al vehiculului.”

Hans Puvogel, oficial Parkopedia adaugă: „Suntem încântați să oferim companiei Skoda serviciile noastre de parcare premium în Europa pe mai multe platforme. Acest acord este încă un exemplu al modului în care Parkopedia oferă experiențe perfect integrate.”

Fondată în 2007, Parkopedia oferă informații detaliate despre peste 70 de milioane de locuri de parcare în 15.000 de orașe și 89 de țări din întreaga lume. Acestea includ parcări pe mai multe etaje, facilități de parcare publice și private.


Sursa foto: Skoda


Comentarii
Inchide