Skoda Kodiaq Coupe poate fi un rival de temut pentru proaspăt lansatul Renault Arkana

Autor: Marius Vișan 25 iun. 2021 Știri auto

Skoda Kodiaq Coupe ar putea fi un rival de temut pentru proaspăt lansatul Renault Arkana. Cu toate acestea modelul ceh rămâne doar la faza de desen.

De ce? Pentru că ceea ce vedeți in poza de mai jos este doar o randare propusă de site-ul xtomi.blogspot.com. Cu aceasta, artistul grafic stimulează imaginația iubitorilor de SUV-uri coupe.

Skoda Kodiaq Coupe arată mai dinamic decât modelul obişnuit

Partea din spate are colțurile mai rotinjite, în timp ce partea frontală pare destul de similară cu cea a unui Kodiaq așa cum îl știm deja. Ceva asemănător există deja în gama Skoda. Se numește Kodiaq GT, dar modelul este destinat exclusiv pieței China.

SUV-urile Coupe reprezintă o tendință recentă în lumea auto care câștigă din ce în ce mai mulți fani

Cu câțiva ani în urmă, germanii s-au gândit că ar fi distractiv să ia cele mai populare SUV-uri și să tăie puțin din capetele din spate, oferindu-le forma de coupe. Această formă o puteam găsi pe variantele coupe ale unor berline. Începând cu mașini de la marile mărci precum BMW, cu X6 și mai târziu cu Mercedes-Benz și Audi, această tendință ”Sports Utility Coupe” crește rapid în lumea auto. Conturul unic de SUV în stil coupe al mașinii este recunoscut instantaneu.

Poate cea mai importantă lansare din 2021 pentru marca Renault este cea a modelului Arkana. Modelul este un vehicul cu vocație internațională care își propune să cucerească segmentul C aflat în plină expansiune. Cu noul Arkana, Renault este primul producător generalist care oferă un coupe SUV în Europa. Această categorie era rezervată până acum mărcilor premium.

Cu liniile sale elegante și stilul unic extrem de profilat, Noul Renault Arkana este, de asemenea, un adevărat SUV de familie, foarte spațios și confortabil, al cărui habitaclu generos permite instalarea ușoară a scaunelor pentru copii pe scaunele din spate.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide