O Skoda Octavia din 2020 se vinde cu 5000 de euro pe autovit.ro. De ce este atât de ieftină?

Autor: Elena Luchian 29 iun. 2021 Știri auto

O Skoda Octavia care a ieșit pe porțile uzinei în 2020 se vinde cu mai puțin de 5000 de euro pe autovit.ro. De ce a ajuns atât de ieftină într-un singur an?

GALERIE FOTO

Este adevărat că devalorizarea mașinilor începe în momentul în care acestea ies pe porțile uzinei. Dar uneori apar incidente care le scad semnificativ din valoare într-un timp foarte scurt. Este și cazul unei Skoda Octavia, scoasă la vânzare pe site-ul de profil autovit.ro.

Aceasta are motorizarea 2.0 TDI cu 115 cai putere și transmisie manuală cu șase trepte. Doar 4.900 de kilometri a parcurs până în acest moment.

Sedanul de culoare albastră are patru geamuri electrice, sistem de aer condiționat Climatronic, senzori de parcare și navigație. Mașina este echipată cu jante din aliaj.

Prețul afișat în anunțul de pe autovit.ro este de doar 4.900 de euro. Există, evident, un motiv pentru care mașina se vinde atât de ieftin. Sedanul ceh a fost grav avariat. Se poate observa aproape din orice unghi. Capota este îndoită, un far lipsește, al doilea este spart. Grila a dispărut, o oglindă este și ea spartă. Toate cele patru portiere sunt îndoite, iar aripa față dreapta a fost efectiv ruptă. Și aripa dreapta spate, și capacul portbagajului sunt șifonate serios.

Nici cabina nu arată bine deloc. Airbag-urile frontale au sărit, iar parbrizul este spart.

Anunțul nu menționează problemele de ordin tehnic survenite în urma impactului, dar mașina pare daună totală.

Cât costă, în mod normal, o Skoda Octavia din 2020?

O Skoda Octavia din 2020, vândută de reprezentanță, are un preț de pornire de 18.169 de euro. Pe autovit.ro, nu există nicio unitate de nouă generație mai ieftină de 22.000 de euro.

Cea mai accesibilă costă 22.907 euro, are motorizarea 2.0 TDI, 150 de cai putere și transmisie automată DSG. Modelul vine cu echiparea a doua, Ambition, și a rulat deja aproape 40.000 de kilometri într-un singur an. O astfel de versiune pornește de la 26.769 de euro la reprezentanță.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide