Cât costă cea mai rapidă Skoda Octavia second hand dacă o cumperi în rate fără avans

Autor: Marius Vișan 23 aug. 2021 Știri auto

Cumpărarea unui autoturism, indiferent dacă este nou sau second hand, este o achiziție costisitoare. A decide cum să plătești pentru aceasta depinde în mare măsură de situația financiară a fiecăruia.

Numerarul este adesea văzut ca metoda preferată pentru a efectua o achiziție importantă, deoarece nu te lasă cu datorii. Cu toate acestea, nu este întotdeauna posibil, mai ales pentru un bun care costă mii de euro. Pe de altă parte, finanțarea unei mașini împarte costul pe mai multe luni, făcându-l mai accesibil.

Există site-uri care se ocupă cu vânzarea mașinilor second hand aduse din Germania, Franța, Olanda sau alte țări europene. Unele dintre aceste firme le revând în rate, chiar și fără avans. Achiziția în rate a unei mașini se face prin intermediul unei bănci.

Toate autoturismele oferite spre vânzare sunt achiziționate de la firme partenere din afara României, ele fiind însoțite de istoric service complet cât și garanție pentru autenticitatea kilometrilor.

Cât costă rata lunară pentru o Skoda Octavia RS second hand

O Skoda Octavia RS, cu motor diesel și transmisie automată, fabricată în anul 2010, care a ajuns la un rulaj de 200.000 de km se vinde cu suma de 9.000 de euro. Această sumă, împărțită în rate lunare pe o perioadă de cinci ani, cu avans zero, înseamnă o sumă de 190 de euro ce trebuie achitată în fiecare lună.

Cu cât clientul este dispus să ofere un avans, și cu cât acesta este mai mare, cu atât rata lunară se micșorează.

Pentru a îndeplini condițiile de acordare a creditului auto firmele îi cer aplicantului câteva documente. Acestea vor atesta că are o oarecare vechime la actualul loc de muncă și că nu a avut incidente bancare majore în trecut (întârzieri la rate sau credite neachitate).

Unele firme care vând mașini rulate în rate oferă și garanție în primii ani. Acestea oferă chiar și asistență rutieră sau revizie gratuită la livrare.

Intră în GALERIA FOTO

Imagine cu rol de ilustrație

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Skoda


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide