Skoda Octavia primește versiunea Sportline, pe care fanii o așteptau de ani de zile

Autor: Elena Luchian 09 apr. 2021 Știri auto

Skoda Octavia va fi disponibilă în premieră în versiune Sportline. Este versiunea pe care fanii au așteptat-o mereu. Ce are special?

GALERIE FOTO

Skoda a pregătit pentru Octavia Sportline un look mai dinamic și o cabină mai sportivă. Este o versiune care va fi poziționată între Octavia cu echipare Style și vârful de gamă Octavia RS.

La exterior, se pot observa elemente de culoare neagră, cum ar fi rama grilei radiatorului, literele care alcătuiesc denumirea modelului pe capacul portbagajului sau difuzorul de aer.

Echiparea standard include jante Pulsar de 17 inci de culoare neagră, iar optional pot fi comandate jantele Vega de 18 inci sau Taurus de 19 inci. Logo-ul Sportline apare pe aripile din față.

Interiorul pornește de la echiparea Style, având o serie de dotări suplimentare. În cabină se regăsesc un volan sport multifuncțional și scaune sport cu tetiere integrate, îmbrăcate în tapițerie ThermoFlux.

Skoda Octavia Sportline – motorizări

Skoda Octavia Sportline poate fi comandată cu motoare pe benzină, diesel, cu GNC, în versiuni plug-in hybrid sau mild-hybrid, cu tracțiune față sau tracțiune integrală. Versiunea entry-level vine cu motor de 1.5 TSI cu 150 de cai putere și poate fi comandată și cu transmisie automată DSG și tehnologie mild-hybrid. Motorizarea 2.0 TSI cu 190 de cai putere vine standard cu transmisia automată DSG și cu tracțiune integrală.

Mai sus în gamă se regăsește Skoda Octavia iV Sportline cu sistem plug-in hybrid, care îi asigură 204 cai putere. G-TEC este versiunea cu GNC și 130 de cai putere.

Cei care vor un diesel pot alege Octavia 2.0 TDI cu 115, 150 sau 200 de cai putere. Aceasta din urmă este oferită standard cu transmisia DSG.

Modelul vine echipat optional cu DCC Dynamic Chassis Control, cu 15 setări diferite pentru amortizoare.

Cea de-a patra generație a modelului, în versiune Sportline, poate fi comandată atât ca sedan, cât și ca break.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide