Skoda publică shițe oficiale cu noua generație a SUV-ului Kodiaq. Noul model debutează la începutul lunii octombrie

Autor: Ionuț Vîlciu 30 sept. 2023 Știri auto

Skoda ne oferă o serie de schițe cu noua generație a SUV-ului Kodiaq. Noul SUV al producătorului ceh va debuta la începutul lunii octombrie.

Cu doar o săptămână înainte de premiera mondială a noului SUV, Skoda a publicat o serie de schițe ale exteriorul noii generații Skoda Kodiaq. Printre punctele de atracție se numără o parte frontală masivă, pasajele roților cu design angular, dimensiuni ale roților care variază de la 17 la 20 de inch, o bară de protecție spate solidă și faruri Top LED Matrix de a doua generație cu elemente de design ce imită niște cristale.

Viitorul Kodiaq prezintă un design nou, cu dimensiuni mai mari, promițând și mai mult spațiu interior decât prima generație. Noul model are o capotă sculptată, pasaje ale roților pătrățoase și opțiuni de roți ce pornesc de la 17 inch și ajung până la 20 de inch. Un alt punct de atracție al designului noii generații a SUV-ului ceh este ornamentul montantului D, care este finisat cu o nuanță întunecată de crom.

Noua Skoda Kodiaq va debuta la începutul lunii octombrie

„Noul Kodiaq este atât modern, cât și dinamic, cu un aspect izbitor de distinctiv. În conformitate cu principiul „forma urmează funcția”, am încorporat primele elemente ale viitorului nostru limbaj de design Modern Solid. Designul nu numai că subliniază caracterul practic, dar îmbunătățește și aerodinamica cu forma sa dinamică”, spune Oliver Stefani, șeful departamentului de design de la Skoda.

Noua Skoda Kodiaq va împărți platforma cu recent prezentatul Volkswagen Tiguan. Noua generație va fi disponibilă, la momentul lansării, cu 5 motorizări diferite. Două propulsoare pe benzină, două pe motorină și, în premieră, o versiune hibridă cu încărcare la priză. Gama începe cu motorizarea 1.5 TSI de 150 CP, cu tehnologie mild-hybrid. Cel de-al doilea propulsor pe benzină, cel de 2.0 litri TSI, dezvoltă 204 CP, dar nu are sistem mild-hybrid.

Noua generație a SUV-ului va fi prezentată în data de 4 octombrie 2023.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Skoda


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide