Skoda Vision In – Cum va arăta viitorul SUV de la Skoda?

Autor: Elena Luchian 08 ian. 2020 Știri auto

Skoda pregătește un nou SUV. Este vorba despre un model de clasă mică, pe care constructorul ceh îl va livra pentru început, în India.

Skoda Vision In este conceptul care anticipează apariția unui nou SUV. Skoda a făcut publice primele schițe de design. Versiunea de serie va fi dezvăluită la Auto Expo 2020, care va avea loc la New Delhi, în perioada 5-12 februarie.

La baza modelului, se va afla platforma MQB A0, rezervată de Grupul Volkswagen modelelor de clasă mică.

Schițele oficiale arată o mașină cu gardă mare la sol, cu prize de aer de mari dimensiuni, cu faruri înguste, care flanchează grila robustă tipică modelelor brand-ului. O capotă brăzdată de nervuri proeminente și elemente din aluminiu atrag atenția. Modelul prezintă mânere escamotabile, iar în partea din spate, blocurile optice sunt însoțite de cinci module luminoase, dispuse pe lățimea ușii portbagajului, care alcătuiesc denumirea modelului.

Protecțiile din plastic anunță că Vision In este pregătită pentru escapade în off-road.

Cabina modelului este una personalizabilă. Mașina prezintă finisaje de culoare portocalie, asortate cu vopseaua exterioară, pe bord, pe cotiere și în tunelul median, și un volan multifuncțional cu partea inferioară aplatizată.

În schița care arată interiorul apare un număr redus de butoane și comtatoare, dar numărul acestora ar putea crește odată cu apariția versiunii de serie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide