Un șofer aflat într-un Duster a făcut slalom printre pietoni chiar pe trecere – VIDEO

Autor: Promotor 08 ian. 2021 Știri auto

Viraje periculoase înregistrate, marți, pe unul din bulevardele principale din Galaţi. O cameră de filmat de la bordul unui autoturism a surprins momentul în care un şofer a făcut slalom printre pietoni chiar pe trecere.

Se vede clar cum autoturismul vine din depăşire, se bagă în faţa unui alt conducător auto, dar nu opreşte la trecerea de pietoni, ci îşi continuă drumul printre oameni, totul spre surprinderea celor din jur. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Imaginile filmate în centrul municipiului Galați au fost trimise de un telespectator Digi24.

VIDEO

Șoferul din Duster a „tăiat” și linia dublă continuă

Pe lângă slalomul printre pietoni, chiar pe trecere, șoferul din Duster a fost filmat în timp ce face această manevră pe contrasens. Ca să ajungă pe contrasens a tăiat probabil linia dublă continuă care poate fi văzută pe imaginile video.

Legea spune că încălcarea liniei duble continue prin efectuarea unui viraj este sancționată cotravențional cu 9-20 puncte amendă şi 6 puncte penalizare.

După ce a făcut acel slalom printre pietoni, mașina reintă pe banda doi, iar șoferul își continuă liniștit de drumul, sub privirile uimite ale celor care se aflau în acel moment în zonă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Digi24.ro



Comentarii
Inchide