Smart Vs. Mercedes în parcare. Smart câştigă cu un mesaj de CASCO

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto

 


Voi ce faceţi când găsiţi maşina blocată? Dacă nu v-aţi confruntat niciodată cu această problemă e bine, dar dacă pe viitor vă veţi confrunta vă recomandăm să urmaţi exemplul acestui şofer britanic.

Acesta şi-a găsit Smart-ul blocat de un Mercedes, şi cel mai bun lucru pe care a găsit să-l facă a fost să-i scrie un mesaj, informează Indy100.independent.co.uk. Şi nu cu ranga, cum s-ar face pe la noi prin cartierele mărginaşe, ci un mesaj ironic scris cu pixul pe o hârtie.

Mesajul suna astfel:

”Foarte curajos din partea ta să-ţi parchezi Mercedesul atât de aproape de Smartul meu pe care, apropo, nu dau doi bani”.

Totuşi, din moment ce Mercedesul e parcat atât de lipsit de respect faţă de Smart, nu credem că şoferul va simţi ironia mult prea fină. 
Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide