Smiley, cursă nebună prin Bucureştiul pustiu. Imagini spectaculoase în cel mai nou videoclip al său

Autor: Marius Vișan 24 apr. 2021 Știri auto

Smiley a făcut o cursă nebună prin Bucureştiul pustiu pe timp de noapte, viteză maximă, scârţâit de roţi, urmăriri periculoase, adrenalină şi cai putere, iar aventura a culminat cu o explozie de proporţii între maşina sălbatică a artistului şi maşina de Poliţie.

Totul se regăseşte în videoclipul noii piese a lui Smiley, ”Noi doi şi noaptea”, imaginile arată ca o evadare de lume şi de constrângeri, ca un strigăt de libertate şi de dor, semnat de regizorul Cătălin Bugean şi de DOP-ul Dănuţ Pădure, care provoacă imaginaţia şi dorinţele ascunse ale oamenilor: „Clipul este spectaculos, am filmat cu o superechipă de dimineaţa de la 7 până noaptea târziu şi m-am simţit la unele faze de parcă aş fi jucat în ”Fast and furious””, mărturiseşte Smiley pentru Mediafax.ro.

Cursa prin Bucureşti pe timp de noapte şi cu declaraţii pe propire răspundere la purtător a făcut Smiley şi la avanpremiera piesei sale, pe care a decis să o facă în stradă, cu dedicaţie pentru cei mai apropiaţi fani ai săi.

Scârţâit de roţi, urmăriri periculoase, adrenalină. Imagini spectaculoase în cel mai nou videoclip al lui Smiley

În timpul unui live pe facebook de joi seara, a luat decizia de a merge la cei care îşi doreau să asculte cu o noapte înaintea tuturor piesa ”Noi doi şi noaptea”. Le-a luat adresele şi cu piciorul pe acceleraţie şi masca pe nas a mers la câtiva dintre ei, le-a pus piesa şi a simţit puţin din emoţia reîntâlnirii cu oamenii de care îi e teribil de dor.

La balcoane, la geamul apartamentului, în faţa blocului, oamenii din comunitatea online a lui Smiley au avut parte de o întâlnire neaşteptată cu el şi de o lansare personală şi individuală a noii sale piese.

„Am colindat Bucurestiul cu ”Noi doi şi noaptea” în boxele de la maşină şi a fost super fun, am primit o grămadă de reacţii cool pentru care le mulţumesc mult oamenilor. Pentru ei e piesa şi sper să o aşeze curând în playlisturile lor de partyJ”, a povestit Smiley.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Captură YouTube / Smiley


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide