Schimb amuzant de replici între Smiley și Poliția Română. Artistul a fost amendat pe Autostrada Soarelui

Autor: George Cristea 20 aug. 2020 Știri auto

Un schimb amuzant de replici s-a desfășurat pe Facebook între Smiley și Poliția Română, după ce artistul a fost testat antidrog și amendat pentru depășirea vitezei legale pe Autostrada Soarelui.

Intră în Galeria FOTO

Poliţiştii au organizat miercuri o acţiune pe Autostrada Soarelului, în cadrul căreia au depistat 54 de şoferi care au depăşit regimul legal de viteză. Unul dintre cei opriți și sancționați de polițiști a fost și Andrei Tiberiu Maria, mai cunoscut publicului sub numele de Smiley. Acesta a fost amendat pentru depăşirea vitezei pe autostradă și a fost verificat și cu aparatul antidrog, rezultatul fiind negativ.

Artistul a recunoscut că a greşit pentru că a depăşit viteza legală pe autostradă cu 25 km/h.

„Aş vrea să aflaţi asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliţia Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieşit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depăşit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amenda, aşa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli şi în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toţi să faceţi pentru siguranţa, normalitatea şi liniştea noastră a tuturor”, a scris Smiley pe Facebook.

Ce replică a primit Smiley pe Facebook de la Poliția Română?

Replica Poliției Române nu a întârziat, într-un ton amuzant, așa cum ne-au obișnuit în ultima vreme cei care se ocupă de administrarea paginii de Facebook a Ministerului de Interne.

„Dragă Smiley, greşeala recunoscută este pe jumătate iertată… ca şi amenda primită astăzi. Ai termen 15 zile să poţi plăti jumătate din minimum prevăzut de lege. P.S. Priveşte partea bună. Până
acum ai pierdut doar buletinul (referire la piesa «Pierdut buletin» a lui Smiley – n.r.)”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

Polițiștii au organizat miercuri, pe autostrada A2 (sensul către Constanța), o acțiune pentru siguranța traficului rutier. Pe parcursul a numai patru ore, polițiștii rutieri au aplicat 54 de sancțiuni contravenționale șoferilor care au depășit viteza legală, iar în cinci cazuri au fost reținute și permisele de conducere (pentru depășirea cu peste 50 km/h a vitezei legale). De asemenea, într-un caz a fost retras certificatul de înmatriculare, pentru lipsa inspecției tehnice periodice.

Astfel de acțiuni sunt frecvente pe Autostrada Soarelui. Drumul spre mare este adesea luat cu asalt de vitezomani, iar recent un șofer a fost surprins rulând cu 246 km/h. În afară de polițiști, pe Autostrada A2 spre Constanța veți întâlni și restricții de circulație, cel puțin în cazul anumitor categorii auto, până la finalul lunii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video Antena 3 / Facebook - Poliția Română



Comentarii
Inchide