Tupeu fără margini. Un șofer a acoperit cu bandă adezivă numărul de înmatriculare și a iești în trafic

Tupeu fără margini. Un șofer a acoperit cu bandă adezivă numărul de înmatriculare și a iești în trafic

Autor: acum 2 luni Știri

Un tânăr de 23 de ani are probleme cu legea după ce a fost observat în trafic la volanul unui autoturism cu numerele de înmatriculare acoperite. Acesta nu avea nici permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Iaşi s-a urcat la volanul unei maşini deşi nu aveam permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult decât atât, numerele de înmatriculare ale autoturismului pe care îl conducea erau expirate. Nici asta nu l-a oprit pe tânăr din aventura sa pe străzile comunei Vlădeni: a aplicat o bandă pe numerele de înmatriculare ale autoturismului, pentru a acoperi vizibilitatea.

Șofer fără permis, prins în timp ce circula cu numerele de înmatriculare acoperite

“La data de 30 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Popricani au oprit pentru control, pe raza comunei Vlădeni, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Valea Lupului. În urma controlului s-a constatat faptul că acesta avea aplicată o bandă pe numerele de înmatriculare ale autoturismului, pentru a acoperi vizibilitatea, iar din verificări a rezultat că numerele de înmatriculare montate pe autoturism erau expirate. De asemenea, s-a constatat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

În urma controlului s-a constatat faptul că acesta avea aplicată o bandă pe numerele de înmatriculare ale autoturismului, pentru a acoperi vizibilitatea, iar din verificări a rezultat că numerele de înmatriculare montate pe autoturism erau expirate.

De asemenea, s-a constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.Comentarii
Inchide