Un șofer băut a lovit mai multe mașini în benzinărie și a fugit. A fost prins de ceilalți șoferi

Autor: David Andrei 07 nov. 2020 Știri auto

Mai mulți șoferi au încercat să-și facă singuri dreptate după ce un conducător auto băut a lovit mai multe mașini într-o benzinărie din județul Buzău și a fugit de la locul accidentului. Ceilalți l-au prins din urmă, l-au forțat să oprească și au încercat să-l imobilizeze până la sosirea poliției. Bărbatul băut a fost rănit.

GALERIE FOTO

Un șofer băut, aflat la volanul unui Citroen înmatriculat în județul Buzău, a lovit mai multe mașini într-o benzinărie. Cei care l-au văzut au încercat să-l oprească pentru a-i cere socoteală și pentru ca acesta să nu revină în trafic. Aceștia observaseră că, înainte de a se urca în mașina sa, bărbatul era atât de amețit de alcool încât abia se ținea pe picioare.

În imaginile apărute pe reporterbuzoian.ro și difuzate în emisiunea Gândul LIVE se poate observa cum bărbatul, aflat la volanul unui Citroen, lovește un Volvo parcat într-o benzinărie. Apoi, în ciuda insistențelor celor din jur de a opri, demarează în viteză și revine pe șosea.

VIDEO: 

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR07IgW0YUCufzoGvsxTiCM3bqN94XmuhHAXW_80CXEKWjnDWHlZg6idAio&feature=youtu.be&v=gvPtUazhE2Y&app=desktop

L-au agresat pe șoferul băut sau au încercat să-l imobilizeze?

Mai mulți șoferi s-au urcat în mașinile proprii și au pornit în urmărirea lui. Acesta a fost prins după câțiva kilometri. Șoferii nervoși au încercat să-și facă singuri dreptate. Unul dintre aceștia l-a pus la pământ pe conducătorul auto băut.

Bărbatul s-a ales cu o lovitură zdravănă la față. Filmarea realizată de un alt participant la trafic arată cum ulterior, șoferul băut începe să-i fugărească pe ceilalți, de parcă ar juca un joc. Ceilalți încearcă să se ferească și nu vor să-i răspundă cu violență, așteptând sosirea poliției.

Printre mașinile lovite de șoferul băut se află, potrivit martorilor, un Mercedes-Benz Clasa E și un Volvo V40, care au suferit pagube de câteva mii de euro.

Șoferul băut a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de peste 0,70 g/litru de alcool pur în aerul expirat. Buzoianul s-a ales cu dosar penal, iar permisul de conducere i-a fost suspendat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide