Un șofer Bolt a demarat cu agentul de poliție agățat de mașină – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 30 mai 2020 Știri auto

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02.30, un agent de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere, a oprit un șofer pe Sos. Ștefan cel Mare din Capitală. Conducătorul auto a refuzat să se legitimeze și a demarat cu agentul de poliție agățat de autovehicul.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02.30, un agent de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere, a oprit un conducător auto care circula pe Șoseaua Ștefan cel Mare din Capitală.

Intră în galeria foto

Conducătorul auto a refuzat să se legitimeze, așa încât s-a încercat extragerea acestuia din mașină, moment în care șoferul a demarat cu agentul de poliție agățat de autovehicul, a comunicat Brigada Rutieră.

Șoferul Bolt și-a continuat deplasarea

Agentul a fost rănit ușor dar nu a refuzat să fie dus la spital pentru îngrijiri medicale. Cei de la ambulanță i-au acordat îngrijiri la fața locului.

Între timp colegii lui de la Rutieră s-au luat după fugar care a pierdut controlul mașinii și a intrat în schela unui bloc din zona Perla, aflat în proces de reabilitare. La intersecția Șos. Ștefan cel Mare cu Calea Dorobanților conducătorul auto a executat o manevră și a lovit un panou metalic de protecție al unei construcții.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri. În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 41 de ani.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, la acest moment procurorul de caz desfășurând activități în dosar.

Conform măsurătorii cu aparatul radar, șoferul înregistrase o viteză peste limita admisă pentru circulația în localitate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide