Un șofer care a aruncat un chiștoc pe geamul mașinii a ajuns vedetă pe TikTok – VIDEO

Autor: Marius Vișan 11 sept. 2021 Știri auto
Un șofer care a aruncat un chiștoc pe geamul mașinii a ajuns vedetă pe TikTok – VIDEO

Un șofer a fost amendat cu 5.000 de lei după ce a fost surprins de către un agent de poliție în timp ce arunca un chiștoc din mașină.

Discuția dintre cei doi, în care polițistul îl pune la punct pe șoferul indisciplinat, a devenit virală pe TikTok, fiind publicată chiar de șoferul sancționat.

În clip se poate observa cum șoferul este întrebat de polițist dacă are mențiuni cu privire la faptă, respectiv că acesta ar fi aruncat un chiștoc pe stradă, dar și cu privire la faptul că nu avea asupra sa documentele de identitate.

Șoferul îi răspunde ironic: ”Notați că nu v-a plăcut de fața mea și de aia mi-ați dat amendă”.  Polițistul l-a amendat pentru aruncarea chiștocului pe stradă, dar și pentru lipsa documentelor, cu 5.000 de lei, așa cum reiese din clipul video.

”Polițistul nr. 1. În sfârșit un polițist tânăr cu sânge în vene”

În trei zile postarea a strâns peste 50.000 de aprecieri și peste două mii de comentarii. Majoritatea lor îi dau dreptate polițistului: ”Polițistul nr. 1. În sfârșit un polițist tânăr cu sânge în vene”, scrie un utilizator al rețelei de socializare.

VIDEO

Sursă video: TikTok / teddyteddy345

Cei care se gândesc că îi pot face ”din vorbe”, cum se zice, pe polițiști, trebuie să aibă grijă ce spun. În imagini se poate vedea că polițistul poartă un aparat tip body camera, ceea ce înseamnă că toată discuția a fost filmată și de către polițist.

Introducerea acestor camere în dotarea oamenilor legii s-a făcut în scopul îmbunătățirii calității serviciului prestat de Poliția Română, asigurarea transparenței în interacțiunea dintre polițist și participantul la trafic, echipamentele putând fi utilizate în regim 24/7.

Camerele se poartă pe corp, sunt ușoare, robuste și au până la 12 ore de autonomie. Ele surprind cu exactitate punctul de vedere al purtătorului pentru a oferi transparență.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: TikTok / teddyteddy345


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide