Un șofer de BMW a depășit în viteză mașina poliției. Câteva minute mai târziu, a lovit în plin un Audi

Autor: ProMotor 01 iun. 2020 Știri auto

Un șofer de BMW a depășitt în viteză mașina de poliție. Câteva minute mai târziu, oamenii legii l-au prins din urmă. Lovise în plin un Audi, care venea din sens opus.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc pe o șosea din Ungaria. Imaginile au fost surprinse de camera de bord aflată în mașina de poliție. La un moment dat, apare în imagini un BMW Seria 3 Touring, care depășește autospeciala de poliție cu viteză. Radarul polițiștilor arată că BMW-ul gonea cu 154 km/h.

Șoferul a continuat să accelereze, atingând, la un moment dat, chiar și 190 km/h în timpul unei alte manevre de depășire. A fost mometul în care polițiștii au pornit în urmărirea lui, sperând să-l oprească înainte de a produce un accident. Aceștia i-au pierdut urma și au fost nevoiți să oprească pentru a-i întreba pe trecători dacă au văzut cumva un BMW de culoare neagră. Ghidați de indicațiile acestora, polițiștii au localizat mașina.

A fost, din păcate, prea târziu. Polițiștii au găsit BMW-ul după ce acest fusese deja implicat într-o coliziune, nu departe de orașul maghiar Sarvar.

Dinamica accidentului pare să fie simplă. Șoferul de BMW a pierdut controlul într-un viraj la dreapta, a intrat pe sensul opus, a lovit un Audi care circula din direcția opusă și s-a oprit într-un șant.

Cele două mașini au suferit avarii majore.

Ce va păți șoferul de BMW?

Șoferul vitezoman, care se afla la volanul automobilului BMW, a fost amendat cu 200.000 de forinți (aproximativ 580 de euro) și a primit opt puncte de penalizare.

Atât el, cât și pasagerul său, au scăpat nevătămați. Nici șoferul limuzinei Audi A8 nu a fost rănit în impact.

Este o zonă supravegheată intens de patrulele de circulație. Calitatea carosabilului îi îndeamnă pe șoferi să apese pedala de circulație mai mult decât este permis. Nu întotdeauna aceștia reușesc să-i oprească la timp pe cei care se cred piloți de curse pe drumurile publice.

VIDEO: 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide