Șofer de BMW versus vatman: Răzbunarea șoferului, obținută cu un pistol cu bile

Autor: George Cristea 17 sept. 2020 Știri auto

În caz că nu știați, este în desfășurare un adevărat război șofer de BMW versus vatman. Ultima bătălie din acest război s-a desfășurat joi dimineață și pare să fi fost câștigată de șoferul de BMW, care a apelat la un pistol cu bile pentru a se impune în trafic. Juriul încă deliberează asupra acestui aspect, având în vedere că pistolarul cu BMW a fost reținut de polițiști.

Intră în Galeria FOTO

„Astăzi, la ora 10:00, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că în sectorul 4 ar fi fost rănit un vatman de către un bărbat, după ce acesta din urmă a folosit un pistol cu bile”, spun polițiștii bucureșteni într-un comunicat de presă. La fața locului au sosit polițiștii precum și un echipaj medical pentru îngrijiri. Vatmanul și-a continuat traseul, după ce a fost consultat de echipajul medical.

Șofer de BMW versus vatman: De ce a scos șoferul pistolul cu bile?

Din primele informații și declarațiile martorilor, se pare că vatmanul ar fi închis ușa în fața unei femei care dorea să se urce, iar agresorul, aflat într-un BMW roșu, a reacționat violent la toată scena, scoțând pistolul pe geam și trăgând în direcția vatmanului. Incidentul a avut loc pe șoseaua Giurgiului, la stația Bacovia, iar tramvaiul implicat circula pe linia 25. Un tânăr, aflat într-un autoturism marca BMW, a tras în tramvai cu un pistol cu bile, rănindu-l ușor pe vatman.

Bărbatul care ar fi folosit pistolul cu bile a fost identificat în persoana unui tânăr de 19 ani. În acest moment, tânărul se află la sediul Secției 16 Poliție pentru cercetări.

Într-un accident anterior, disputa dintre un șofer de BMW și un tramvai care circula în Rahova pe linia 32 s-a încheiat cu o remiză în cazul șoferilor, chiar dacă tramvaiul a umilit BMW-ul Seria 5 implicat în incident. Ambii conducători de vehicule implicați în incident au fost sancționați, vatmanul pentru distrugere, iar șoferul pentru circulație pe linia tramvaiului.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide