Un șofer de camion a zdrobit un Ferrari. Era mașina șefului!

Autor: ProMotor 08 mai 2020 Știri auto

Un șofer de camion a zdrobit un Ferrari. Și nu era orice Ferrari, ci tocmai cel al șefului său. Gestul a fost unul intenționat, în semn de protest față de o decizie a managerului.

GALERIE FOTO

Incidentul, care nu este nici pe departe un accident, a avut loc la Chicago, în statul american Illinois. În urma evenimentului bizar, un Ferrari GTC4Lusso , cotat la aproximativ 300.000 de dolari atunci când era nou, este acum numai bun de dat la fiare vechi.

Conform unor surse neoficiale, șoferul și-a revărsat furia asupra supercarului șefului său, după ce acesta i-a refuzat solicitarea. Omul își dorea un camion nou, dar șeful i-a explicat că nu este momentul potrivit pentru astfel de investiții. Și firma sa a fost afectată serios de pandemia de coronavirus și de restricțiile impuse la nivel global.

Șeful îi oferise în schimb, un camion Volvo produs în 2019, cu doar 50.000 de mile la bord (aproximativ 80.000 de kilometri). Șoferul ar fi refuzat propunerea, pentru că, înainte de sosirea sa la Chicago, i se promisese un vehicul ultra-modern, fabricat anul acesta.

Ce spun martorii despre incidentul în care un șofer de camion a distrus un Ferrari?

Un martor povestește că, de fapt, șoferul nu a avut nimic cu supercarul de culoare albă și că acesta este doar o victimă colaterală. În realitate, bărbatul ar fi vrut să-l lovească pe șeful său, care se afla în fața mașinii.

Există însă, voci pe rețelele de socializare care susțin că adevăratul motiv pentru gestul nebunesc al șoferului ar fi justificat prin faptul că acesta nu și-ar fi primit salariul în întregime. De acum încolo, sunt șanse și mai mici să-l primească.

Oricare ar fi împrejurimile în care s-a produs acest incident, imaginea cu un Ferrari zdrobit de camion a devenit virală.

 

?

Posted by United Truckers on Thursday, 7 May 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide