Șofer de cisternă cu apucături kamikaze, filmat pe o șosea dintre Deva și Brad – VIDEO

Autor: Marius Vișan 05 nov. 2019 Știri auto
Șofer de cisternă cu apucături kamikaze, filmat pe o șosea dintre Deva și Brad – VIDEO

După cum ne-am obișnuit, în România, mai întâi trebuie să se petreacă o tragedie pentru a se lua măsuri de prevenire a accidentelor, încercările nu se contorizează.

La capitolul ”încercări” poate fi trecută și întâmplatea de mai jos: un șofer profesionist aflat la volanul unei cisterne, circulă pe contrasens, pe o șosea cu doar o bandă pe sens.

Acest șofer profesionist a fost filmat pe Drumul Național dintre Deva și Brad, cum în mod repetat a făcut depășiri pe linie continuă, în curbe fără vizibilitate.

Cel care a urcat clipul pe YouTube scrie că s-a apelat 112, dar pe acel tronson nu exista un echipaj de la rutieră care să verifice dacă cel de la volanul cisternei era beat sau sub influența drogurilor.

Imaginile nu mai au nevoie de prezentare, iar ideal ar fi ca Poliția să se sesizeze pentru ca astfel de întâmplări să nu se mai producă, iar șoferul cisternei să fie sancționat.

VIDEO

Sursă: YouTube

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide