Un șofer de Mercedes a avut un șoc când a coborât la mașină. Iubita i-a făcut asta!

Autor: David Andrei 03 apr. 2021 Știri auto

Un șofer de Mercedes a avut un șoc când a coborât dimineața la mașină. AMG-ul lui era plin de bilețele cu mesaje de la iubita lui. Ce i-a scris tânăra?

GALERIE FOTO

Un șofer de Mercedes din județul Argeș a rămas fără replică atunci când a coborât la mașină. A.A. și-a găsit autoturismul, un Mercedes-AMG C63, acoperit aproape în întregime în bilețele colorate. Tânărul a crezut că un necunoscut i-a vandalizat mașina achiziționată recent. În realitate, autorul fusese chiar iubita lui.

Hârtiile de tip post-it fuseseră lipite pe captă, pe acoperiș, pe aripi, pe portiere și pe capacul portbagajului Mercedes-ului pe care îl adusese recent acasă. Pentru că știa că imaginile cu Mercedes-ul vor deveni virale, tânăra a avut grijă, se pare, să acopere numărul de înmatriculare.

Șofer de Mercedes – declarații de dragoste pe post de cadou de ziua lui

Gestul nu a fost o răzbunare, cum am putea crede la prima vedere. A fost, de fapt, o dovadă de iubire. Pe bilețelele de tip post-it sunt scrise declarații de dragoste. “Te iubesc” și “Pupici” sunt cel mai des întâlnite. Iubita i-a făcut această surpriză chiar de ziua lui.

Fotografiile cu mașina „vandalizată” cu iubire au apărut pe grupul de Facebook deMioveni. Șoferul de Mercedes a fost felicitate de cei care au văzut imaginile. Cum era de așteptat, subiectul a stârnit amuzamentul unora. “Asta e diferența dintre Merțan și Logan. Dacă avea Logan, nu mai pupa el mesaje”, a scris un utilizator.

Tânărul A. din județul Argeș este pasionat de mașini cu mulți cai putere. Înainte de a achiziționa acest Mercedes-AMG, el a condus o Skoda Octavia vRS. Mai mult, el a urmat cursurile Grupului Școlar Construcții de Mașini de la Colibași.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide