Ce a pățit un șofer de taxi care a parcat aiurea? Tot internetul râde de el

Autor: ProMotor 17 iun. 2020 Știri auto

Un șofer de taxi a parcat pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități, marcat în parcarea unui supermarket din Chișinău. Un alt șofer s-a gândit să-i dea o lecție. Acum tot internetul râde de el.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc, scrie Autoblog.md, în sectorul Ciocana din Chișinău, în parcarea unui supermarket aflat pe Bulevardul Mircea cel Bătrân.

Sătul de șoferii care nu țin cont de marcajele și indicatoarele care indică locuri de parcare rezervate persoanelor cu dizabilități, un locuitor al capitalei moldovene a luat măsuri. Acesta l-a pedepsit pe șoferul care a vrut să-și lase mașina de serviciu cât mai aproape de intrarea în supermarket.

Ce a găsit acest șofer de tax când a ieșit din supermarket?

Când a ieșit din supermarket, șoferul de taxi a rămas fără reacție. Nu mai puțin de șapte delimitatoare care indică locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități fuseseră urcate pe mașina lui, o Dacia Logan.

Parcarea supermarket-ului nu era nici pe departe aglomerată. Acesta a ales însă, un loc de parcare pe care nu avea voie să lase mașina.

sofer de taxi pedepsit

Pedepse din est pentru orice șofer care parchează aiurea

Esticii sunt pricepuți la pedepsirea șoferilor care parchează neregulamentar. În această iarnă, la Sankt Petersburg, un șofer din Republica Moldova, care și-a lăsat mașina lângă un parc de joacă, blocând accesul, s-a trezit cu un bolovan uriaș pe capotă.

Tot în Rusia au primit o lecție șoferii obișnuiți să-și lase mașinile parcate pe trotuar. Ca și în România, în Rusia legea interzice acest lucru, dacă nu există marcaje și indicatoare care permit parcarea. Un grup de tineri le-au lipit șoferilor stickere pe parbriz.

Nici șoferii din București care își lasă autoturismele neregulamentar nu scapă ieftin. Un bărbat care și-a parcat mașina în zona parcului IOR din sectorul 3 a găsit-o acoperită de coli de hârtie prinse cu scotch, dar și un număr de înmatriculare improvizat: B-01-BOU.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide