Șofer depistat în timp ce conducea cu viteza de 270 km/h pe Autostrada A1

Autor: Marius Vișan acum 3 săptămâni Știri auto
Șofer depistat în timp ce conducea cu viteza de 270 km/h pe Autostrada A1

La data de 5 noiembrie polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrazi- Biroul de Politie Autostrada A1 Deva-Nădlac au desfășurat activități pentru creșterea gradului de siguranță rutieră acționând pe tronsonul de autostradă Pecica-Nadlac.

În cadrul activităților desfășurate a fost depistat pe Autostrada A1 la km. 573, sensul de deplasare Arad – Nadlac, un autoturism rulând cu viteza de 270 km/h, cu 170 mai mult decât limita maximă admisă pe acest sector de drum (limitat la 100 km/h). Conducătorul autoturismului, un arădean de 25 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioada de 120 de zile.

„Recomandăm conducătorilor de vehicule să respecte limita legal admisă de viteza, să păstreze o distanță de siguranță față de vehiculul din față, să utilizeze luminile de întâlnire când circula pe autostradă și să manifeste atenție sporită în conducere pentru a ajunge în siguranță la destinație”, recomandă Poliția Română.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide