Polițiștii au plecat în urmărirea unui șofer care făcea drifturi în miez de noapte în parcarea unui centru comercial

Autor: ProMotor 21 iun. 2021 Știri auto

La data de 21 iunie, în jurul orei 01.30, polițiștii de la rutieră din Dâmbovița au efectuat semnal pentru oprirea unui tânăr, de 18 ani, care în timp ce conducea un autoturism. Mai exact, acesta efectua drifturi în parcarea unui centru comercial.

Tânărul și-a continuat deplasarea, fără a respectă dispozițiile polițiștilor, iar la un moment dat acesta a pierdut controlul autovehiculului, întrând în coliziune cu un alt autoturism parcat.

Ulterior, autoturismul parcat a fost proiectat într-un alt auto, iar autoturismul condus de tânărul de 18 ani, din Voinești, a fost proiectat într-un stâlp de susținere a energiei electrice și în gardul unui imobil.

”Tânărul șofer care a fugit noaptea trecută de poliție are doar 18 ani. Acesta se distra, în jurul orei 1:30, efectuând drifturi în parcarea JYSK, cu un BMW înmatriculat în județul Argeș, dar a fugit când la fața locului au venit polițiștii. A încercat să scape pe str. Loc. Stancu Ion iar apoi pe str. Maior Brezișeanu, unde s-a și încheiat aventura, nu înainte de a lovi 2 mașini parcate și a distruge un stâlp de electricitate și un gard. A încercat să scape și cu fuga, dar a fost prins. A fost testat ulterior, etilotestul arătând valoarea de 0, 47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele tânărului s-a deschis un dosar penal” informează Gazetadambovitei.ro.

În urmă producerii evenimentului, nu au fost rănite persoane

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fapta prevăzută de art. 336, alin.1 , din Codul Penal.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Gazetadambovitei.ro



Comentarii
Inchide