Un șofer a fost împușcat mortal de polițiști. Video cu momentul accidentului

Autor: David Andrei 17 dec. 2020 Știri auto

Un șofer din Iași a fost ucis de polițiști după o urmărire prin trei județe. Oamenii legii au tras 17 focuri de armă, dintre care unele de avertisment, în plan vertical. În cele din urmă, un glonț l-a lovit în spate pe fugar și l-a ucis.

GALERIE FOTO

Update: Videoclipul filmat de camera de bord a uneia dintre mașinile de poliție a fost postat online. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional

În timpul unei urmăriri care a pornit din județul Iași și s-a încheiat în județul Botoșani, șoferul fugar a lovit patru mașini de poliție și a încercat să-i lovească și pe polițiști. Dar aceștia s-au ferit în ultimul moment.

Pentru că l-au suspectat de conducere sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii au vrut să-l tragă pe dreapta pe șofer. Acesta a refuzat să se legitimeze și și-a continuat drumul, lovind autospeciala de poliție oprită lângă mașina sa.

Alte trei echipaje au pornit în urmărirea bărbatului și au încercat interceptarea mașinii în trafic. În județul Suceava, oamenii legii au organizat un filtru pentru a-l opri. Dar procedura s-a dovedit a fi ineficientă.

Șoferul și-a continuat fuga și, pe raza comunei Copălău din județul Botoșani, acesta a lovit în plin trei autospeciale de poliție. Polițiștii au tras 17 focuri de armă. Unele dintre acestea au fost de avertisment, în plan vertical. Polițiștii au luat apoi la țintă roțile autoturismului. Unul dintre gloanțe l-a lovit în spate pe fugar. Acesta a pierdut controlul direcției, iar mașina sa s-a oprit în șanț.

Medicii care au sosit la fața locului au încercat să-l resusciteze pe bărbat, dar au fost, în cele din urmă, nevoiți să-l declare decedat.

Trei persoane sunaseră la 112 pentru a semnala prezența unui șofer băut în trafic

Potrivit primelor informații, șoferul împușcat de polițiști era un bărbat în vârstă de 34 de ani din județul Iași. Trei persoane apelaseră numărul de urgență 112 pentru a semnala prezența în trafic a unui conducător auto care părea băut, la volanul unui autoturism Mazda de culoare neagră.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani a deschis un dosar penal în acest caz.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide